Upd

Efter jobbet i fredags åkte jag och Sandra ut till irsta för att deltaga på en överaskningsfest till Fredda som Muckade från lumpen. Mycket trevligt.

                     

Igår kväll firade jag och grabbarna Addo som fyllde 26.. Vi satt nere på pitchers först innan vi gick till Å. Avslutade givetvis kvällen med en kebabtallrik och däckande i soffan innan Sandra tyckte det vr dags att komma till sängen.

Så idag vaknade man med ett fin huvudpina vid 10 tiden, då hade Sandra redan hunnit med att tvätta samt städa i korridoren och trapphus. (föreningen). Gick ut och avlöste henne i hennes sopande av parkeringarna och gångarna till våra hyresgäster. Detta var inte alls roligt. Det vart några pauser hängandes emot sopkvasten.

Observation

Höll på och trixa lite i kalendern då jag upptäckte att det det är mindre än FEM veckor kvar av år 2008. Rätt sjukt. Tycker tiden springer iväg. Man har alltid ångest på söndagskvällarna för att det snart är arbetsvecka igen, men ändå så sitter man här en torsdagseftermiddag och helgen kommer springandes emot än. Hur går detta till?

Det känns som om morgondagen kommer att gå väldigt snabbt, jag har massor jag "måste" hinna med innan helgen. inte nog med att jag har en massa skrivbordsjobb så måste jag sitta med på ett planerings-möte för ett projekt i Zimbabwe. Det får verkligen inte ta mer än en timme för då känns det kört. Inte nog med att jag kommer stressa som en dåre imorgon så är det ju min fika vecka. Så jag måste vara på fikaplats lite tidigare ev. även längre.
För den som är intresserad så kan jag säga att jag tänker bjuda på tårta. Köpte tårtmatriell på lunchen. Ska väl mixtra ihop en ikväll.

Ska sluta skriva nu och förbereda lite inför imorgon. Schoo!

fast

Hörde nu på morgonen att 8.000 demonstranter i thailand stormadet flygplatsen i Bangkok. Fan, man skulle ju skita på sig om man stod på flygplatsen och det plötsligt kom 8.000 gulklädda demonstranter springandes emot än. Speciellt i dagens läge, min första tanke skulle nog vara: är det terrorister, slås eller spela död? Våra vänner Andreas och Johanna skulle ha flygit hem idag, hoppas att allt är bra med dem och att kunnat tagit sig från flygplatsen utan några problem.

Nu visade det sig dock att detta var ett par schyssta pajsare som bar gult, de delar ut vatten till turister och ber oupphörligen om ursäkt för att de ställer till med besvär. De vill bara hindra Tahilands premiärminister från att åter ta sig in i landet efter sin vistelse i Peru. Demonstranterna säger att man kommer att hålla flygplatsen avstängd tills den nuvarande regeringen avgår. Lycka till säger jag.

Men jag vet inte riktigt om jag tycker synd om turisterna. Jag menar, skulle det verkligen kännas jobbigt och ringa jobbet och säga: Jag kan tyvärr inte komma till jobbet imorgon, jag är strandad i tahiland, verkligen jätte synd, men vad ska man göra?

Jag vet, spring tillbaks till stranden och njut, ta en riktig shopping runda eller vad som helst. Visst pengarna kanske börjar sina, men sanningen är ju att flygbolagen betalar hotellet och det kostar inte mycket att ha det chill i tahiland.

Det är inte synd om er som inte kunde flyga hem, faktum är att ni har det bäst i världen just nu. Ni är i tahiland fast ni inte betalt för det, ni får gratis boende och skulle ni vara tjinkiga kan ni begära ersättning för förlorad inkomst.

Ni lever just nu min dröm...

kallt

Den senaste tiden har det varit riktigt kallt ute. Vad tycker ni om detta? Jag personligen hatar vintern, kallt och jävligt. Funderar skarpt på att köpa mig ett par skor så man åtminstånde sliper amputera tårna. Men då dyker nästa piss-grej med vintern fram. Det finns ju inga vinterskor för killar. Eller jo kanske det, om man vill springa runt i timberlandkängor, snowjoggers eller något annat som ser ut som skit.

Så, hur fan ska vi killar göra? Vet du några schyssta vinterskor för oss?

upd.

Hola

Så var det måndag igen. Får återigen börja veckan med att be om ursäkt för min dåliga uppdatering av bloggen. I onsdags, när jag skrev senast, skrev jag att jag skulle ha lite uppföljning med chefen på torsdagen. Detta hade vi men det finns inte mycket att säga om den saken, gick snabbt och bra.

Efter jobbet i fredags åkte jag, Sandra och två till i bostadsrättsföreningen upp till smedjebacken för att ha ett informations möte tillsammas med 2 andra ägares pappor som har jobbat mycket för föreningen. Vi var väl upp vid halv sju tiden och satt enda fram till kl 01.30 med en timmes middagspause. För att sedan börjad lördagen kl 9 igen. Vi kom väl därifrån vid 14 tiden. Detta äventyr var väl kanske inte jätteroligt men det var väldigt nödvändigt för föreningens fortsatta existens.

På vägen hem så såg vi en ensam hund som stod längsvägen, vi stannade till och då kom hunden springades till oss. Han var jättekall men lykligtvis hade han ett halsband med ett mobilnummer på som vi ringde till. Så efter ett tag kom ägaren och våran resa hemåt kunde fortgå.

Både mötet och hund incidenten skedde "mitt i" skogen. Vilket fick mig att fundera på om männen som bodde i dessa trakter har vallkiga snoppar, De måste ju vara sjukt rynkiga, vad finns att göra där förutom att dra i draggen?

Hinner inte skriva mer.. måste tebax till jobbo.. schooo!


Hem

Dags att tacka för sig och knata hemåt, äntligen. Har varit sjukt mycket idag, lyckligtvis så känns det faktiskt som man har löst en massa problem. Så vi hoppas att morgondagen rullar på enkelt och smidigt.

Ska dessutom träffa min "chef" imorgon, lite uppföljning. Men det kan inte gå annat än bra, för jag det är ju det jag är.=)

Synes, ciao!

17

Klockan börjar sakta men säkert närma sig 17, sånt uppskattas. Sitter just nu och väntar in att Sandras tåg skall komma till Västerås, eftersom jag jobbar mellan station och hemmet skall vi sällskapa sista biten. Skall bli trevligt. Hade trott att jag skulle ha hunnit med att ordna lite mat och lite annat innan hon kom hem, lite synd men samtidigt trevligt att hon kommer hem tidigare.

Måste stänga ner nu. Ciao!

slaughter

Jag har redan missat lite i min planering, 10min för att vara exakt. Tog lite längre tid på stan än planerat. En av orsakerna var att jag tänkte köpa mig och Sandra en varsin globolwarming mugg, tyvärr var dessa slut så det får bli en annan gång. På våra jobb är det mycket viktigt att man har en egen mugg och därför var då tanken att jag skulle köpa oss en liten rolig mugg.. men men.. Så här ser muggen ut samt lite fakta:

                                     

Denna vackra och inspirerande mugg är smyckad med en karta över vårt jordklot. Fyll på valfri varm dryck och studera hur hettan får kartan att förändras av en 100 meter stigning av havsnivån. Hur oceanerna utplånar landmassorna när polarisen smälter. Hej då Skåne. Hej då Holland. Hej då Centralamerika. Betrakta din mugg och känn hur längtan över att plantera träd kommer över dig.




Det som också gjorde att jag vart lite sen var att jag stannade till på djurbuktiken och köpte en leksak till katterna, eller faktiskt två men en tänkte jag att Sandra skulle få ge, som jag vet att de gillar. Denna sak brukar efter bara en liten stund vara helt oigenkänlig. Så här ser den ut nu:

            

Ni kommer snart att få en efterbild.

Solo

Imorse åkte Sandra till Stockholm på en 2dagars kurs vilket innebär att jag är solo ikväll. Detta i sin tur betyder att jag kommer att spela tv-spel och kolla på vilket tv-program jag vill. Jag kanske till och med är så crazy att jag inte går och lägger mig förrens efter kl 22. Detta är faktiskt ganska sent för att vara hemma hos oss, Sandra brukar nämligen "tvinga" in mig i sovrummet innan kl 21.

Min plan

Jobb till kl 17
Snabbis på stan, hemma kl 17.30
Spela tv-spel till 20
Kolla på fotbollsgalan till kl 22
Ev. lägga mig i sängen och kolla på Boston tea party

Under tiden skall jag dricka en massa cola och smaska på en massa onyttigt.
Men nu måste jag skynda mig lite om jag skall lyckas hålla planen=)

Ciao!


webcam show!

Hallå.. Jag tänkte först bara logga in för att skriva några rader för att man måste uppdatera sin blogg när man har tid. Under tiden som jag loggade in på bloggen så öppnade jag min msn för första gången på ett tag, och en person kommer då in på min vännerlista som jag inte vet vem det är.. Jag fick en vänner förfrågan igår när jag spelade via xbox live och trodde att det var någon jag hade spelat emot så jag godkände den.. Hur som helst loggar jag in på msn via dator och plötsligt kommer detta fram:

Vet att det är svårt att se men det står:

Sandy: Hey, whats up babe, U got a webcam? Finally someone adds me, I am soo fuckin horny today for some reason lol.

Jag: bye

Sandy: Listen hun,  i am just about to start my webcam show whit Jen, come chat me there in my chat room? We can cyber, I will get naked if u do...lol !

Rätt sjukt eller vad säger ni? Har någon av er varit med om detta? Jag blockade personen och radera "henne" från listan. Vart lite orolig att personen skulle komma in i dator eller nått. Eller kanske ville "hon" locka till mig en super dyr sida? Har ingen anning.. men nu skall jag iaf rycka ur nätverkskabeln från dator.. ciao


Fast

För tredje morgonen i rad så fick jag börja dagen med frukost på sängen. Fantastiskt lyxigt=)
Så dagarna har börjat väldigt bra den sista tiden, men imorse var den faktiskt lite bättre ändå. För efter att jag varit på jobbet i ca en timme kommer chefen fram och frågar om jag har tid en stund, givetvis säger jag och vi sätter oss i ett konf.rum och pratar lite. Han frågar hur det går och jag svarar att det går bra men att vissa saker fortfarande är väldigt svåra men att jag blir mer och mer självgående och inte behöver fråga så mycket längre. Så svarar han med att säga att de är jätte nöjda med mig och su undrar han om det är ok med mig om de förlänger min tid med 3månader.(Jag arbetar som konsult, och min tid skulle gå ut sista december). Det var ju en svår fråga=) Givetvis ville jag vara kvar.

Så nu vet jag att jag skall vara här tills minst den sista mars, vilket känns jävligt skönt. Detta innebär dessutom att efter den tiden, om de är nöjda, så antingen fr jag anställningen här eller så blir jag fast på mitt konsultföretag. Känns sjukt skönt att ha de i ryggen igen. Det är ju alltid lite av en chansning när man byter jobb.

Nu skall jag nog ta och släcka ner min lilla hörna, knalla hem och sedan till Jacob för att fira hans flickvän Erica som fyllt 25år. Så trevlig fredag gott folk!

Spoiled

Idag vart jag riktigt bortskämd på morgonkvisten. Sandra serverade mig nämligen frukost på sängen=) Mackor, kokta ägg och o´boy. Riktigt fint att ligga i sängen och äta frulle framför lite morgontv, innan man måste kliva upp och göra sig iordning för jobbet.

Vad sägs om det, lyxigt va?

<3

Bilder från helgen

Hinner inte med att skriva något så här kommer helgen i några bilder.

Addo: Vad tror du om GOW2? Inte de bästa bilderna kanske men jag tror du bli lite sugen på att spela :)
  


Yani var lite trötter efter maten i lördags.

                     


Barnen med deras pappor i söndags.
Lars, Emma, Sandra, Bosse och Jacob.

                                       

lör

nu är det kvällsning och det kan vara trevligt att dra en liten snabb sammanfattning om dagen. Den började väl igentligen redan kl 04.30, inte så jävla popis, då min kamrat Andreas ringde och snackade in sig att sova på våran soffa. Jag gick upp och öppnade porten och sa att han måste hålla käften om han skulle vara välkommen. Detta höll ungeför i 1 minut innan han började snacka högt med katterna och annat spännande. Vid sådana tillfällen är det bara att ignorera honom, låtsas sova och hoppas att han till småningom skulle trötta och somna. Vilket faktiskt också visade sig fungera, javisst det krävdes tålmod och kyla, men det gick.

Kl 08.20 ringde det på Andreas mobil och han var snabbt iväg, han skulletydligen på någon tattookonvent i norrköping.

Eftersom jag och Sandra vaknade vid detta tillfälle så valde vi att gå upp och bege oss ut på lotusjakt. (GOW2) Det vart lite spelande, typ till kl 15. :)

Sedan gick jag och Yani ner till pitchers för att kolla på fotboll och ta några öl.

Vid 18 knallade vi hemmåt och fick då smaka på en fantastisk meny Sandra skapat,den började med en massa olika godis så som goda korvar, ostar innan det övergick till cannoli och slutligen panna cotta. smaskigt.:)


GOW2

Idag släpps det äntligen! Efter två års väntat och längtan.

Gears Of Wars 2 finns att köpa i butikerna idag. mm Vi har redan fixat vårat, viktigt.

Har ni aldrig spelat Gears of Wars så föreslår jag att ni införskaffar både 1:an och 2:an snabbast möjligt. Ring en vän, plocka fram drickan och sätt er tillrätta. Ni kommer att älska det, ni kommer att älska mig, japp, jag har just räddat eran helg.

en liten bild från spelet

          

1/2

Halva arbetsdagen har snart gått och man kommer sakta men säkert närmare ledigheten. Ikväll kommer Maria och Sara (som ni ser på den schyssta bilden nedan:).

       

Jag och Sandra skall försöka oss på att göra en italienskmeny, börjar nog med lite tapas(visst, det är väl spanskt, men) med italiensk tappning innan det bli cannelloni och slutligen panna cotta. Ska bli väldigt skoj att testa på cannelloni. Brukar köpa det när vi handlar från Limone så jag har högt ställda krav på den:)

Jag kan tänka mig att det blir en del rockband under kvällen. Vi köpte oss en gittar till så nu kan vi alla fyra vara delaktiga i spelandet samtidigt, en på trummor, en på bas, en på gitarr och givetvis en bakom micen.

Let's rock!

Äntligen fredag!

mmm fantastico, det är fredag.

tänkte fatta mig kort för att sedan skriva igen lite senare. SÅ!

Hörde ni vad Silvio Berlusconi sa om Obama?
-  Ung, snygg och solbränd!

Haha.. Vad tänkte han med? Trodde han att en sådan kommentar skulle gå obemärkt förbi? Idiot, men vad kan man förvänta sig av en milanisti?

FORZA INTERNAZIONALE!!

Såg föresten att mitt kära Inter har börjat att sälja vin?=) Detta måste fan införskaffas!

           

VU

Denna dag har varit jäklit slapp samtidigt som den var sjukt jobbig. Har nämligen suttit på VU-möte hela dagen, från kl 8 till kl 16.30. Jag skulle gissa att jag gäspade ca 50ggr under dagen, om inte mer. På förmidagen såg man bara fram emot att kl skulle bli 12 och vi skulle få gå och käka lunch på Aros Congres Center. Dock så visade det sig att bossarnas boss hade väldigt mycket att prata om så det vart 20min senare. Inte uppskattat. Vi kom till slut till ACC och när personalen kommer in med maten så vissar det sig vara ännu ett bakslag, för mig iaf, det bjöds nämligen på gös, kokt potatis med hollonbajsesås=(    Vidrigt var det!

Plågade iaf i mig det mesta för att sedan återgå till sm i att hålla sig ifrån gäspandet. Nu är det så att jobbet har after work och jag har inte riktigt koll på om jag skall gå eller inte. Det känns som om det vore ett smart drag för att lära känna folket utanför jobbet, men samtidigt har jag ingen koll på vilka som ska dit. Jag kanske borde undersöka det nu för annars knallar jag fan hem. Pallar inget mer jobb idag.

Hare gott, ciao!


Reklam

Jag lyssnar en hel del på radio, eller jag lyssnar faktiskt jävligt mycket på radio, blir väl ungefär mellan kl 7-17 varje vardag. Så cirka 10 timmar om dagen och det blir oftas Mix Megapol. Gillar morgon programet med Adam och Gry, resten är väl sisådär, men men. Jag har hur som helst börjat att verkligen hata vissa reklamer, tex den där med: Ska vi ta oss ett glas emot kylan? Sluta blanda rävgift! osv. och så alla jävla reklamer med små ungar. Varför i helvetet har de en massa barn som pratar och ber folk komma till deras målerifirma eller vafan det nu är. Vad dessa barn med det företaget att göra? äkliga, vidriga ungar!

Varför?
Snälla plocka bort ungarna, det kommer kanske inte göra relamen bättre men den kommer åtminstonde bli lite mindre kass.

SÅ!
FUCK OF ALLA REKLAMKIDS!

Grattis

Det händer grejer runtomkring oss, inatt/imorse stod det klart att Obama blir USAs nästa president. Känns som om det blev helt rätt person. Jag är kanske inte jätte insatt i detta men jag tycker att han hade ett bättre program än McCain trotts att deras var ganska lika för att vara på två olika block. Dessutom verkar den där McCain ju vara en riktig galning, han och hans vice kandidat donna var ju helt emot abort tex. som om deras dotter eller någon annan blev gravid under en våldtäkt så skulle man ändå vara tvungen att föda barnet.. sjukast! Aja, Grattis Obama, grattis USA, grattis världen!

Förutom president valet så small det en bomb i utkanten av Västerås nu imorse. På Hässlö här i Västerås ligger ett gymnasium där studenter från hela landet bor på ett "hotel" i anslutning till skolan. I en av lägenheterna var det tydligen någon galen som fick lite tråkigt. Så han knallade ut i köket och började koka ihop en bomb. Den fungerade tydligen, så grattis till dig grabben, du kan bygga bomber. Nu behöver du bara träna på att få de att smälla av när du vill och inte bara lite random. (Killen klarade sig ganska lindrigt)

Bilder

Menyn kommer senare men här kommer iaf lite bilder från fredagen samt lördagen.


Några bilder från fredagen:

Kvällens kock, Yani. Flickorna spelar Rock Band. Jag och Aylin lattjar med bollen.
  




Några bilder från lördagen:

Döden och Maria. Sandra som Jack Sparrow. Jag och Carro.
  

Buu jag uppdaterar :)

Det har ju gått ett par dagar sedan jag skrev någonting här och det har faktiskt hänt lite grejer. I fredags så var Helena och Yani hemma hos oss och bjöd på mat. Lite skum känsla att ha någon annan i köket som grejar och donar, men vilken fantstisk mat Yani skapade. (Skall skriva senare vad han bjöd på.) Efter maten spelades det en del Rock Band.

På lördagen åkte vi och hjälpte Sandras syster Maria och göra iordning inför hennes 30års/hallowen fest som gick av stapeln samma kväll. Vilken vi givetvis också var med på. (Skall även här återkomma, då med bilder.)

Söndagen vart ganska lugn, vi var en sväng och firade Maria med släkten, trevligt och lungt.

Igår och idag har det dock inte varit så mycket spännande action, jobbande och segande hemma. Jag såg dock regskylt 019 idag (Bil). Tog sjukt lång tid innan jag lyckades skåda den.. Nu skall jag knalla tebax till jobbet och hoppas att jag kan skåda 020 :)

Skall försöka uppdatera här ikväll igen. Då kommer menyn som Yani bjöd på samt lite bilder från lördagens fest. Ciao!

RSS 2.0