Grattis

Det händer grejer runtomkring oss, inatt/imorse stod det klart att Obama blir USAs nästa president. Känns som om det blev helt rätt person. Jag är kanske inte jätte insatt i detta men jag tycker att han hade ett bättre program än McCain trotts att deras var ganska lika för att vara på två olika block. Dessutom verkar den där McCain ju vara en riktig galning, han och hans vice kandidat donna var ju helt emot abort tex. som om deras dotter eller någon annan blev gravid under en våldtäkt så skulle man ändå vara tvungen att föda barnet.. sjukast! Aja, Grattis Obama, grattis USA, grattis världen!

Förutom president valet så small det en bomb i utkanten av Västerås nu imorse. På Hässlö här i Västerås ligger ett gymnasium där studenter från hela landet bor på ett "hotel" i anslutning till skolan. I en av lägenheterna var det tydligen någon galen som fick lite tråkigt. Så han knallade ut i köket och började koka ihop en bomb. Den fungerade tydligen, så grattis till dig grabben, du kan bygga bomber. Nu behöver du bara träna på att få de att smälla av när du vill och inte bara lite random. (Killen klarade sig ganska lindrigt)

Kommentarer
Postat av: Maja

Visst är det härligt att det inte blev President-nästan-död och vice President Corporate Barbie. Frågan är hur mycket President Tiger Woods kan göra åt röran som President-bomba-all-och-fnittra-som-en-skolflicka har åstadkommit de senaste åtta åren.

2008-11-05 @ 11:57:10
URL: http://milkmoodie.blogspot.com
Postat av: azpn

Framför allt kan det ju bli jävligt intressant och se hur han reder upp saker i den ekonomiska "krisen". nu börjar väl han inte jobbet förrens i slutet av januari så hur läget är då är ju svår att säga, dock så ska det nog mycket till om bush ska få någon ordning på det tills dess..

2008-11-05 @ 16:23:26
URL: http://azpn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0