Slutet

Jag fick en massa grattis sms dagarna runt jag fyllde år, vilket alltid är kul. Jag såg att Jennie skrev i kommentarsfältet att man blir av med en massa rabatter i och med att man fyller 26år. Vilket är jävligt tråkigt men ack så sant. För ett av grattis sms:en löd så här:

Grattis - du fyller snart 26! Då upphör Under 26 rabatten på tjänsterna Tal Fritt Telenor (0 kr/min till andra Telenor kunder) och Windows Live Messenger. Vill du inte fortsätta ha tjänsterna logga in på Mina Sidor på telenor.se  Mvh Telenor

Tack för det jävla grattis sms:et.

Nu använder ifs inte jag Messenger men Tal Fritt Telenor är perfa då många kamrater och framför allt Sandra har Telenor. Så nu mera måste man pröjsa extra för den tjänsten, för inte fan tänker jag bli någon jävla comviq kompis användare. Nä, så nu är det slut på grattis är gott och det är väl bara att betala och se glad ut precis som med alla andra räkningar.

Dags att göra lite nytta igen. Vi synes. Ciao!

Grattis

Grattis till mig själv i efterskott. Igår fyllde jag nämligen 26år. Själva firandet gjordes dock redan i lördags, vilket var mycket trevligt. Jag fick dessutom en massa roliga presenter. Folk måste gilla mig=) Är kanske den enda 26åringen som önskar mig en massa tv-spels prylar. Hur som helst fick jag iaf det jag önskade mig plus en massa annat. Fick bland annat ROCK BAND, sjukt kul.


Måste jobba vidare. ciao

Console

Tänkte bara passa på att göra lite reklam för några kamraters butik som de flyttat till nya lokaler. Console heter de och säljer tv-spel, tillbehör, chipning m.m. Du hittar de på Östermalmsgatan i Västerås.

                  

LÄNK: Console

Lör

Jag vetefan vad som hände med bloggen och de senaste inlägget.. Det kanske bara var hos mig som de senaste inlägget blandade sig med det innan men vem vågar chansa? Jag vart siaf sjukt irriterad på det och ville inte att ni skulle bli lika irriterade, så därför rök gårdagens inlägg.

Nu är det iaf lördag och det skall ordnas en massa grejer innan folk börjar ramla in. Så jag har väl igentligen inte alls tid med att skriva något här men jag tänkte iaf bjuda er på en bild på förra helgens inköp(bord), samt gårdagens inköp(stolar).

                

                 

                 Vad tycks?

Någon
som är sugen på att köpa vårat gamla bord som visar sig på bilden nedan? Bara att signa i kommentarsfältet eller höra av sig.

                


                 Bra pris kompis! :)


Tor

Nyfriserad och fin till helgen. Helgen där herr asplund fyller stadiga 26år. 30 smyger sig på snabbare än man tror. Inte för att det skrämmer mig men endock, 30 är rätt gamal siffra när det handlar om ens egna ålder. Men det är 4 långa år kvar, det hinner hända massor. Nu fokuserar vi på nuet och 26års firandet i förstahand. För på lördag eftermiddag kommer familjen över och gratulerar, på kvällen kommer kamraterna och firar. På söndagen, vilket är den faktiska födelsedagen, så firar "hela" världen genom att bokstavligen skänka mig en extra timme ledighet. Inte illa, men så är jag ju, som Sandra sa, Europas svar på Jesus. Kanske inte på de sätt att jag går runt i klänning och shabbiga sandaler och predikar för en massa smutsiga bönder och fiskare om ett bättre levnads sätt och liknande. Utan mer att.. ja jag vet faktiskt inte alls var hon menade. Men kanske menade hon att sjukt många människor ser upp till och beundrar mig, älskar mig så pass mycket att de vill stanna upp världen för mig. Vilket de gör genom att ge mig en timme.

Har ni föresten tänkt på att Jesus var Asiat? Han var faktiskt Afrikan ett tag också innan han åter blev Asiat. Ganska lustigt faktiskt. Har lite svårt att se honom som asiat. Kan ni se bilden i huvet. Sjukt kul =)
Nu vet jag att bara för att Israel tillhör Asien så ser inte alla ut som kineser, men det är endå den bilden man får i huvet när man tänker på att han var asiat. Eller åtminstånde jag. Jag vet dessutom att man inte bli "afrikan" bara för att man bosätter sig där i 12år. Men också det en ganska rolig bild som målas upp i huvudet, även om asiat-Jesus var roligare.

Nu skal jag sluta skriva en massa strunt och istället vandra hemmåt. Vi höres, Ciao!

Ons

Onsdag och halva arbetsveckan har gått.. nice:)

Är just nu hemma på lunchen och skall snart vandra tebax till jobbet. Resterande dag blir nog ganska lugn, pilla lite i 1,5 timme för att sedan sitta på möte i ca 2h. sedan avsluta dagen med 1 timmes pillande innan jag knatar ner till frisören och skaffar mig en frisyr..

Jag måste rusa.. ciao..

Lördag morgon

Så var helgen här. Vad har ni för planer för dagen? Någon som har något trevlig aktivitets förslag? Vi har inga planer ännu men det borde nog kunna ordna sig, om inte annat med lite hjälp. Vi höres senare. ciao!


Fredags fräckis

Två killar står och tittar på ett spermaprov i biologilabbet. Då kommer skolans snyggaste tjej Bettan in och frågar:
- Vad tittar ni på?
- Ett salivprov.
Gossarna avlägsnar sig och Bettan studerar ivrigt provet. Då träder biologiläraren in.
- Vad tittar Bettan på då?
- Ett salivprov, goa magistern.
Läraren studerar provet en stund och säger sedan:
- Jag tycker nog att Bettan borde skölja munnen bättre på mornarna.

Tor

Ok, det kanske är dags att lägga ner snacket om att bege sig ut på en ettårig färjekryssning. Som jag hoppas ni förstår var detta givetvis bara en massa gagga från min sida. Lite kul var det dock. Om inte annat är ju själva tanken jävligt rolig. Glida runt i mjukis brallor på frukostbuffen och vara tjenis med personalen. Knalla tebaks till hytten med en tidning under armen och småprata lite med hyttgrannarna innan man kryper ner i bingen igen.

Kan ni se det framför er?

Färja byte

Jag kollade lite på hur Birkas fartyg ser ut och måste säga att det ser bra mycket trevligare ut en Cinderella. Så här ser den färjan ut:

         

Birka Paradise är ett av världens modernaste kryssningsfartyg vad gäller komfort, teknik och sjösäkerhet. Alla hytter ligger ovan vattenlinjen, och till skillnad från färjorna som trafikerar Östersjön finns inget bildäck ombord, vilket möjliggör totalt fokus på kryssningsupplevelsen.

Vår relaxavdelning är unik - ett 1500 kvadratmeter stort fartygsdäck enbart till för sol, bad och avkoppling. Där finns pool, jacuzzis, barer, solstolar, palmer och framför allt - solljus, oavsett väderlek. Birka Paradise är världens enda kryssningsfartyg som har utrustats med artificiella solar. Nya, utbyggda Paradise Spa erbjuder allt från kurbad och traditionell massage till exotiska ansikts- och kroppsbehandlingar med frukt, choklad och champagne. Spaavdelningen har dessutom jacuzzis både inomhus och utomhus, bastu med panoramavy ut mot havet, ångbastu och loungebar.

Nöjesutbudet ombord är stort; här finns tre restauranger, åtta barer - bl a en whiskybar med över 50 singel malt whiskys - nattklubb och artistunderhållning sju dagar i veckan, samt en modern konferensanläggning. Ombord finns även kasino, spelbutik och taxfreeshop.

               

Vad tycks? Ser det inte schysst ut? Jag mena skall vi flyta omkring i 1år på böljande blå så måste man ju kunna slappa bort ett par dagar i värmen. :)

Anmäl dig!

Konstigt nog var det ingen av er som skrev i kommentarsfältet och anmälde sig till kvarteret färjan. Men det är klart att det kanske kom med lite kort varsel och att ni först vill kolla upp om ni har möjlighet att ta tjänstledigt, kolla med eran bättre hälft, hyra ut lägenheten och ta reda på vem som skall kunna ta hand om eventuella djur. Så jag avvaktar ett par dagar till innan jag kontaktar Viking Line och påbörjar förhandlingen.

Skep o hoj

Jag och Sandra sitter och kollar på programet Färjan på kanal5. Vilket gav oss en fantastisk ide.

Vi tänkte ta och flytta in i en hytt på Cinderella ett år. Riktigt nice :) Har räknat på att det kan kosta oss ungefär 350:- om dagen med hytt och buffe för oss båda. Vilket skulle bli ca 10.000:- varje månad. Det är fan jävligt bra med tanke på att det är både boende och mat för två personer. Vi tror även att vi skulle kunna få ner det här priset i nån form av boende rabatt. Vi kanske skulle kunna komma ner på 200:- om dagen för oss båda. (6.000:-/mån). Hur bra låter inte det? Vilka är på? Vi kan starta vårat egna lilla kvarter ombord på färjan. Alla ni som är intresserade skriv något i kommentarsfältet så kontaktar jag Viking line och ordnar det praktiska.

Efter vårat år på Cinderella så tror jag att det blir ett år med SJ. Bara rulla runt på spåren och se Sverige i farten. Jag kan knappt vänta tills dessa två fantastiska år börjar.


           
            Home sweet home!

sug

Igår hade vi Helena, Yani och deras dotter Aylin på besök. Sandra skapade god mat och en jätte god efterrätt. Efter maten kollades det på Idol och vi alla var väldigt nöjda med vem som fick lämna.. Inte för att jag är direkt insatt i idol så kännde jag ändå ett visst hat när jag såg den pöjken. Vidrig var han.

Vi han dessutom med att spela lite buzz.. Jag vet inte hur det gick till men på något konstigt vänster lyckades jag komma 2a på allmänbildnings rundan. Jag vann dessutom sportdelen, det var däremot väntat. Riktig sucker för sport.

Idag har jag underhållit mig själv, Sandra har lite mer helgledighets vana och hade bokat upp sig med träning, solning och häst skötsel. Så jag har typ bara spelat NHL hela dagen, och nu blir jag när som helst injagad i sovrummet för sandra ska dricka vin med Johanna och Carro ikväll. Kul dag! Spelar ju fan ingen roll om man är ledig mitt i veckan eller helg får ju ändå bara sitta själv. (Alla grabbar är i S-holm på fotbollsmatchen, vilket jag tackade nej till eftersom jag trodde att jag skulle jobba denna helg.)

N måste jag tydligen dammsuga innan jag stängs in.

Vi hörs, ciao!

Fredags fräckis

En dam kommer in i en zoo-affär för att köpa ett djur till sina döttrar. Efter att ha gått runt lite ser hon en papegoja och bestämmer sej för att köpa den. Expediten säger att den hade tidigare bott på en bordell, så man vet aldrig vad för slags snuskigheter den kan vräka ur sig. Men kvinnan bryr sig inte om den saken, hon är inte känslig och hennes döttrar är gamla nog för att tåla ett par fula ord.
När hon sen kommer hem med den och tar av duken över buren så säger papegojan:
- Wow! Ett nytt bordellhus! Ny bordellmamma!!
Kvinnan tar inte illa upp, utan skrattar bara. Sen kommer döttrarna hem och då säger papegojan:
- Wow! Ett nytt bordellhus, med ny bordellmamma och nya horor!
Döttrarna blir först lite förvånade men skrattar sedan. När maken kommer hem säger papegojan:
- Wow! Ett nytt bordellhus, med ny bordellmamma och nya horor, men samma gamla kunder!


Fringe

God kväll..

Torsdag kväll och då är det dags för nya favorit serien på tv, Fringe. Har ni sett den? Om inte så zappa in kanal5 ikväll kl 21. Riktigt bra. Här får ni lite fakta om serien:

Om Fringe

Serien är skapad av mannen bakom Lost, J.J Abrams. Den handlar om FBI-agenterna Olivia Dunham och Peter Bishop som får i uppdrag att stoppa ett oförklarligt fenomen som hotar världen. De tar hjälp av Bishops sjukhusbundna far, vetenskapsmannen Dr Walter Bishop.

Och här kommer lite om kvällens avsnitt:

Olivia, Peter och Walter Bishop undersöker de bakomliggande orsakerna till en kvinnas död och hennes barn som var väldigt ovanligt. Kvinnan var gravid under bara några timmar, men trots det föddes barnet fullt utvecklad. När barnet föddes åldrades det 80 år inom några minuter. Olivia tar hjälp av Nina Sharp.

Vad säger ni? Låter den inte bra?


Lovar

Jag vet jag vet.. Jag säger det hela tiden men jag ska verkligen försöka skriva oftare. Men vågar fortfarande inte skriva när jag sitter på jobbet, även om skrivandet skulle ske på lunch och fika raster. Ni läste väl på aftonbladet.se om kvinnan som bloggade på sina raster på jobbet och därför fick sparken. Jag är tror inte det skulle hända men det känns lite dumt att chansa.

Kan uppdatera er lite om våran lägenhetssits.
Fick nämligen ett mail av våran jurist för någon dag sedan och har nu läst igenom det och gett honom vårat ok att skicka stämningen. Så håll tummarna gott folk.

Mer info om detta kommer rullande allt eftersom.

lör

Så var det lördag.. finast. Om någon timme kommer det ramla in lite folk på förkaka innan vi skall på streeman reunion.. Är rädd att det kan floppa.. Alla, inkl. mig själv, är sjukt taggade och har höga förhoppningar på denna fest. Och när man brukar ha det har det en tendens att just floppa. Men vi får helt enkelt se..

Knäck nöten

Äntligen fredag!

Brukar ju försöka att publicera en fräckis här på fredagar men idag tänkte jag byta ut den emot en klurig fråga istället. Har du huvudet på skaft? Klarar du av att knäcka denna nöt?

Fråga:

Barkökets stekpanna hade plats för fyra ägg samtidigt. Ett sällskap, som hade bråttom, beställde pytt i panna och sex stekta ägg. Äggen skulle stekas på båda sidorna, en minut på var sida. Kocken klarade stekningen på 3 minuter. Hur bar han sig åt?

Rätt svar kommer på måndag. Lycka till!

Tor

Någon kanske undrar hur mötet gick igår. Det började iaf med att Chefen (Fredirk), Nils, Per och min riktiga chef (Sara) satt ner och pratade om mig och mitt arbete. De var borta i ca 45min och efter det satt jag och Sara neroch pratade, tydligen så hade det bra sagts en massa positiva saker om mig. Great!
Så nu har jag 2 veckor på mig att lära mig allt inom operativa inköp eftersom det är då Nils går på ett års tjänstledighet. Känns lite halv jobbigt att ha den pressen men jag tror nog att det skall ordna sig.

Nu måste jag iaf ta och springa tillbaks till jobbet, var bara hemma och käkade eftersom jag glömde matlådan i hallen. Vi höres och synes. Ciao!

RSS 2.0