Speedos varianter!! [Bilder]

Nu när minusgraderna och mörkret kommer smygandes emot oss är det många som börjar bli deppiga. Istället för att vara ute och röra på oss sitter vi hemma i soffan och svulstar chips, godis och annat onyttigt. För att inte nämna den kommande juletid som brukar kunna ta med sig några extrakilon. Det är igentligen inte förrens någon månad innan sommaren folk kommer att börjar prata beach2010. Men för alla er som redan nu vill ha en lite morot om varför man ska börja redan nu bör ta en liten titt på badmodet 2010.



     
 

Klicka på bilderna för större format om så önskas!

Dra ner, idiot!

Jag gör som vanligt och låtsas som ingenting.. Jag kan även lova att bättra mig, precis som jag alltid lovar. Men så finns verkligeheten, vilket betyder att bloggen kommer fortsätta lever till o från.

Men nu till inlägget =)

Har ni tänkt på att det alltid är människorna som inte borde göra en sak som gör den?
Ett strålande exempel på detta är att de människor som, av någon oförklarlig anledning, drar upp byxorna väldigt högt också är de människorna som väljer att stoppa in tröjan. Detta mitt folk är ett misstag som ingen bör göra. Även om nu denna person är otroligt trevlig och kunnig så är iaf mitt första intryck av personen ifråga är lätt utvecklingsstörd. Eller som man brukar säga, hjulet snurrar men hamstern är död.

Så då är ju frågan om det är fel av mig att tänka så?
- Nej, det är givetvis inte fel av mig att tänka så. Det är så det är. För vilken normalt funtad människa drar upp byxorna till armhålorna så att man just skapat en gigantisk kamel mellan benen eller gör så att "paketet" syns klart och tydligt på det vänstra låret? För att inte prata om den fantastiska stjärten de får av detta.
Svaret är: Ingen.

Att just dessa sedan väljer att stoppa in tröjan är bara jävligt irriterande. Det är som att de skriker att folk bör kolla på hur jävla konstiga de ser ut.  Dra ner byxorna till normal plats eller ta ut tröjan så vi andra åtminstånde slipper se eländet.

Om ni inte gör det får ni fan räkna med att folk kommer tro att ni är dumma i huvet! (Vilket ni ifs är)

RSS 2.0