Helgen

Ytterligare en helg har rullat förbi. Och lika fort som vanligt har det gått. På fredagskvällen kom Backmans förbi med god mat och dryck. Mycket lyxigt! Vi satt ute hela kvällen och hade det allmänt bra. Innan vi grabbar återigen visar hur man spelar Canasta. :)

På lördagen begav vi oss upp till stugan för att lägga i båtar och bryggor. Hade kalas väder så det blev även årets första bad för mig och Tyra. Inte superskönt i vattnet men inte så farligt som jag hade befarat. Även om bilden kanske får en att tro att det är ruskigt kallt. 

På söndagen var vi hemma vid halv två bläcket och någon timme efter det åkte Sandra och barnen och firade mormor medans jag åkte och firade min mor. Men innan det gjorde vi ju givetvis vår demokratiska skyldighet och gick och röstade. Nu börjar det bli dags att släppa mobilen och rikta blicken emot datorn för några timmars jobb till innan jag skall åka till frissan och försöka göra någonting åt den röran som nu infinner sig på skallen. Men först måste jag ju givetvis även lägga upp en bild på lillprinsen.


Hare fint, ciao!

Marknad mm

Strax över en vecka har gått sedan jag skrev någonting senast. Och det har hänt massor vill jag lova. Blev tex ett fallskärmshopp förra helgen.

Kanske inte den bästa bilden men det är iaf jag som är på g ner för landning.

Och idag har vi varit på Västerås vårmarknad. Tyra var mycket förtjust i att åka karusell och bergochdalbanan masken var den stora favoriten.



Efter marknaden lämnade vi av Tyra hos mormor som hon eventuellt ska sova över hos, hon hade inte riktigt bestämt sig än. :) Så vi får väl se om det blir till att hämta ikväll eller inte.

Just nu går vi i väntans tider då Backmans ska komma förbi och bjuda oss på lite köpemat. Joman tackar! :) Har ställt in några Carl XVI Gustaf i kylen så att vi kan svalka oss lite i den fantastiska värmen. Rundar av nu så att man inte sitter här och bloggar när de glider in. Ciao!

Tiden rusar

Dagarna springer förbi och allt man skall hinna med skjuts på tiden. Tex bloggandet. Igår blev vår lilla Oskar 2månader. Sjukt så snabbt det har gått. Denna bild är knappa minuten gammal.

Han sitter i babysittern nu och bevakar sin mor och far som stökar i köket. Ska ta och kasta ner potatis i fritösen nu så måste tyvärr slita mig från skrivandet en stund. Kanske kan uppdatera igen med en schysst matbild :)

Valborgsfirande

Godmorgon sköna maj!
Jag gissar att de allra flesta är lika glada som jag av att vakna med snö på gräsmattan. Man nåddes ifs av nyheten om snöfall redan igår ikväll via FB och insta men att mötas av den synen när man tittar ut genom fönstret på morgonen är en fantastisk känsla. Ironi, givetvis!

Hur som helst. Det blev ett lugnt och skönt valborgsfirande hemma för våran del. Det var planerat att vi skulle bort men sjukdom i familjen Henriksen fick oss att ändra planerna. Så blir det ibland och det vara ärligt talat bara skönt att vi blev hemma. Blev oxe på grillen och potatiskaka till middag, lite mys i soffan innan vi gick ner till Ansgardskyrkan för att titta på elden. När vi gick hemifrån duggade det lite lätt och när vi anlände till folksamlingen utanför kyrkan vid 20 tiden valde duggregnet att öka takten och volymen lite. Trots regnet fick de fyr i brasan och det blev riktigt mysigt med värmen ifrån elden där i regnet.

RSS 2.0