Gratis badkar, hypotetiskt.

Det tog tid men till slut så hände det, vi skaffade oss ett badkar.

Och på vilket sett sedan.
Vi hade kollat ut vilket badkar vi skulle införskaffa (Gustafsberg 140cm) och börjat kolla på vad det skulle kosta med stomme och gavlar. Det skulle i runda slängar hamna på 6.000:- plus en ny blandare (ca 2.000:-). Detta är i mina ögon mycket pengar så det har därför dragit ut lite väl mycket på tiden.

Men så en dag ringer det på telefonen och vi får ett anonymt tips om att det står ett ute på en bostadsrättsföreningsgård. Jag åker dit för att lite diskret kolla på det och ser att det är exakt ett sådant vi ville ha. Det ser helt nytt ut och av någon konstig anledning helt övergivet. Den stackare har fått stått ute i kylan ett par dagar utan någon som helst tecken på att dess ägare. 

Så vad gör jag?

Jo rent hypotetiskt så skulle jag ha kunnat med hjälp av någon lastat in badkaret i en bil kört hem det, skruvat ner duschväggen, och placerat badkaret i mitt egna "badrum". För att sedan på kvällen avnjuta ett varmt o skönt bad.

Det kan ha varit så vi äntligen fick vårat badkar.

Julkort

Jo det kan nog vara så att det är väldigt tidigt att börja prata om jul och julkort. Men då jag brukar läsa på sidan Flashback (FB) så hittades det en tråd som handlade om var åretsjulkort skulle skickas.

Det är nämligen så att FB förra året skickade julkort till en dam som vi alla tyckte hade blivit behandlad fel. Tanken är att detta skall bli en årlig tradition. Just nu håller folk på att nominera kandidater som man tycker förtjänar en extra julhälsning. Har ni några förslag på personer som borde få extra många julkort iår så skriv i gästboken eller gå in på FB.

Jag och många i min generation skickar inte julkort, men detta är någonting jag tycker vi alla kan vara med om.

Vill du ha mer info om damen som fick förra åretsskörd klicka på länken nedan.
Julpost - Kerstin

RSS 2.0