?

Jag har alltid varit så säker. Jag har aldrig tvekat. Frågan var aldrig om, utan när.








Det gör ont... det gör så jävla ont..

Lördag

Nyss hemkomen från stugan där vi tog upp båten, oljade trappen och plockade in alla ute möbler. Så nu är det bara att hoppa in i duschen och fixa te sig för att bege sig till farsans 50års fest.. Det kommer runt en 100 personer så det kommer med all säkerhet bli mycket trevligt.

Här är några bilder från dagens stug besök..

                
                

"Det är Albin, ska vi knulla?"

Martin Timell tar emot samtal från barn som delar med sig av sina livsbryderier. Albin ringer in och och diskuterar en misslyckad busringning och det står klart att vi har att göra med den sötaste lilla tv-unge vi sett. Och Martin Timells skratt har inte förändrats det minsta på de senaste 20 åren.


Fredags fräckis

Det var en arbetslös man som en dag fick ett brev från kronofogden om att han ville se hur han kunde försörja sig. I brevet stod det att han skulle komma klockan 12 nästa dag. Följande dag kom han och knackade på och han öppnade, fogden klev in och mannen sa:
- Jag slår vad om att jag kan bita mig i mitt vänstra öga.
De slog vad om 50 kr, då plockade mannen ut sitt vänstra porslinsöga och bet på det. Sedan slog de vad om att han kunde bita sig i sitt andra öga, de slog vad om 50 kr igen. Mannen plockade då ut sitt andra öga och bet i det. Sedan slog de vad om att han kunde bita sig i näsan, de slog vad om 100 kr eftersom fogden tyckte att ingen kan väl bita sig i näsan. Då plockade han ut tänderna och bet sig i näsan. Sedan slog de vad om 100 kr att mannen hade 3 testiklar, då tänkte kronofogden att ingen kan ju ha 3 testiklar, eftersom man föds med 2 stycken. Mannen drog ner byxorna och lät fogden känna på paketet, men han kunde bara konstatera att det var 2 stycken där. Kolla ut genom fönstret sa mannen, fogden kollar ut och ser en gubbe med kikare. Fogden undrar varför han gör så och mannen svarar:
- Jag slog vad om 10 000kr att kronofogden skulle klämma på paketet idag innan klockan 12

De går åt

Nu har de sålts 500 av de 800 biljetter som finns till Streemans reunoin fest den 4 oktober. Så har du inte köpt är det bara att lägga benen på ryggen och snabbas möjliga ta sig till SOLO för att införskaffa den. Vi syns där. Ciao!

                                                  

Kamma te rej

Såg en ungtupp som efter fyra år lyckats spara till sig en tuppkam på hela 61centimeter. 61 centimeter! Nytt världsrekord med 8 centimeter.

                               

Miss SISTER 2008

Hörde i morse att en präst i Italien skall ordna en Miss Sister 2008 tävling. Den skall börja i september på en hemsida där alla runt om i världen skall kunna rösta på sin favorit nunna. Nunnorna själva får välja om de vill bära "nunna burka" eller inte. Anledning till tävligen skall vara att han locka unga till kyrkan igen genom att visa att nunnor inte är gamla och tråkiga.

- okey!?

               

Ledig

hallå hallå..

Jag är ledig idag, vilket är sjukt skönt. Har spenderat dagen med en massa sms skickande till en massa kamrater och försökt ragga folk till kvällen match i korpen fotboll.. har väl gått sisådär, vi är 6st nu. fattas 1 för att vara fullt lag. (7-manna.)

Sedan har jag lagt in räkningar för föreningens kostnad, samt betalat våra egna räkningar.. tråkigt värre att se alla pengar som försvinner. Får se vad som händer med resterande dag..

synes.. ciao!

HAHA

Hittade en som jag bara var tvungen att dela med mig av.. =)


Why swingers clubs stopped doing masquerade night

- MOTHER?

Wulffmorgenthaler

Ni kanske här läst denna "serie" på aftonbladet.se men jag tycker ändå att den är värd att påminna om. Vissa av dessa är geniala medans andra bara är riktigt skumma. Ni hittar massor med stripar på http://www.wulffmorgenthaler.com

Njoy!!

             

Just before the most memorable moment from the Olympics

Säsongens första titel

Igår kväll spelade Inter hem årets första titel. Det var den Italienska SuperCupen man vann.

          

Smarta

Jag bara måste bjuda på ett klipp från youtube.

Männen som springer ut har precis rånat en bank, tyvärr för deras del kommer polisen och de åker fast.. eller? vafan!!



Inte speciellt smarta poliser.

BB

Hörde ni att det fanns höga halter med gift i Björn Borgs kalsonger?? Jobbigt läge, 75% av mina kallingar är från just BB. Blir väl att gå Italiano framöver..

Reunion

Nyss hemkommen från ett kort litet äventyr på stan. Målet med vistelsen var att införskaffa ett par biljetter till mig och Sandra till Extremes reunion fest som kommer att bära av stapeln den 4 oktober. Ni som har varit på Streeman vet att detta är ett måste!

            

Extremes återuppstår efter sju års vila. Men bara för en kväll. Gammal personal, stamgäster och dom självklara profilerna kommer att ta dig tillbaka till det som en gång var.
Lördag 4 oktober byts skyltarna på Pluto till "Extremes" för en kväll med allt vad det innebär. Missa inte årets mest nostalgiska afton. Förköpsbiljetter köper du på SOLO från och med onsdag 20 augusti.
Åldersgräns denna kväll är 25 år
Biljettpriset är 150 kr.


Slitsamt

Jag vet inte hur väl det stämmer men jag är för mig att jag hörde att det är 1,5 miljoner funktionärer som arbetar under detta os. 1,5 miljoner.. Det är sjukt många. 

Vissa har ett tuffare jobb än andra. Några kontrolerar om det blev eller inte blev övertramp i längdhoppet, andra bygger hinder. Men så finns det vissa som absolut har det lättare än resterande. Jag menar hur svårt kan det vara att vara att sitta på en stol och höja en röd eller vit flagga vid höjdhoppsställningen? Vit flagga om han/hon klarar, en röd om han/hon river. Detta måste ju vara en sjukt viktig flagga att hissa. Hur skulle man annars kunda veta om man klarade det?

Blogga

måste uppdatera bloggen.. skitsamma vad som skrivs..

Har som ni märkt varit  kass på att uppdatera bloggen den senaste tiden.. jag har en tendens att vara just kass på att uppdatera lite då och då.. Det som händer är att jag missar att uppdatera en dag och dagen efter när jag ska blogga får jag lite ångest och skuldkänslor för det och då låser det sig för mig och jag skiter i att uppdatera den dagen också.. och så håller det på.. tills den dagen jag får ett gäng sms från Sandra som gnäller och säger att mitt bloggande är kasst..

Sant.. men vafan.. jag vet ju inte vad jag skall skriva.. det händer inte så mycket skriv värt i mitt liv för stunden.. tror jag måste skaffa mig själv en karaktär.. en elak jävel.. jag gillar ju att vara elak, så det borde passa mig.. får fundera över detta..

Invigning

Idag är det äntligen dags för Helena & Jani att slå upp portarna till sin nya butik. Är du innebandy intresserad är detta en butik du måste besöka. Du hittar den på Kopparlunden, Sintervägen 10 (mittemellan Kulturen & Busborgen) i Västerås.



För mer information besök deras hemsida: www.innebandyproffsen.se


Vidrigt!!

Det kom in en kund för en liten stund sedan och frågade lite om tillbehör till tillbehören. Han var säkert en trevlig man men jag kände genast ett hat när jag såg honom. Han klev in i butiken med glasögonen i handen och för genast in ena änden i munnen och börjar suga på den.. Så jävla vidrigt. Varför gör man så? Vidriga jävla gubbe!!

                                      

Är inte detta sjukt vidrigt att se?

Han slutade aldrig att suga på dem heller. Gå och köp en klubba eller en nått för fan..

Silver, igen!

Ett nytt OS-silver till Sverige.. Denna gång i.. cykel igen. Kanske inte i samma gren som senast men han satt iaf på en cykel. grymt..

                                    


värja

Sitter och tittar på Sveriges damer när de får sig en lektion av sydkoreas handbolls damer.. Jag kom in i ett läge där Sverige faktiskt ledde med ett par mål. tex 9-7.. Nu, i slutet av den första halvleken står det 13-18.. Vi hoppas på en upprykning i den andra.

Just nu har det lämnat över till värja..  jävligt coolt faktiskt.. Hur fan kommer det sig att man börjar fäktas? Undrar om vi har någon fäktnings klubb här i stan.. Det måste undersökas.. Om jag finner en skall jag gå dit med en bergssprängare på axeln och spela låten all for one.. Precentera mig som Aramis men snabbt säga att jag kan tänka mig att vara Athos, Porthos eller självaste D'Artagnan om namnet reden var taget. Sedan slita åt mig en värja och fråga var den onde tvillingbrodern "järnmask" är.

Nu har iaf handbollen börjat igen. Ser väl inte jätte bra ut, fortfarande fem mål under.

Söndags aktiv - OS silver

God söndag på eder..

Vad har ni haft för er denna söndag? Själv har jag faktiskt hunnit med en del.. Tycker jag iaf.
Började med en frukost med hjärtat framför lite OS.. Sedan begav vi oss till Efftekta och deras auktion, vi såg väl inget som var av något större intresse, eller Sandra såg ett par lampor hon gillade, vet inte om hon skall åka och buda på dem lite senare. Hur som helst lämnade vi auktionen vid 11 tiden och åkte då ut till Irsta och kollade på ett hus. Ett fint litet hus som låg både placerings- och prismässigt. Efter det begav vi oss till min mor och Tomas för att återlämna en pump vi lånade under semestern. Där hemma kom vi precis till upploppet av cyklingen där Sverige tog sin första OS-medalj. Ett oväntat silver till Emma Johansson.. Grattis Emma, Grattis Sverige!

                                                   

Nu står jag på jobbet och klockan är bara 12.20..

Det är väl att ha hunnit med en hel del en söndagmorgon?

Fredags fräckis

En man kliver på en buss och får där syn på en söt nunna.
Han sätter sig brevid henne och frågar: "Vill du ha sex med mig?"
"Nej" svarar hon, "jag är gift med Gud", sedan reser hon sig och kliver
av vid nästa busshållsplats.
Då säger busschauffören, som råkat höra hela konversationen; "Jag
vet hur du kan göra för att få ha sex med nunnan".
"Jaså? Och..? säger mannen
"Hon åker till kyrkogården varje tisdagsnatt vid midnatt för att be, så
allt du behöver göra är att klä dig i en rock med luva, strö lite
glitter i skägget och dyka upp på kyrkogården och påstå att du är Gud."
Mannen bestämmer sig för att göra ett försök och dyker upp på
kyrkogården på tisdagsnatten, klädd som chauffören föreslagit.
"Jag är Gud" prestenterar han sig för nunnan samtidigt som han håller
huvan långt ned över sitt ansikte. "Ha sex med mig!"
Nunnan går med på det hela utan att ifrågasätta, men ber honom att
enbart hålla sig till analsex eftersom hon absolut inte vill förlora sin
oskuld.
'Gud' håller med nunnan och skrider sedan snabbt till verket. När
han är färdig kan han inte låta bli att ta av sig huvan och säga:
"Ha ha!!" Det är jag som var på bussen.
"Ha ha!!" ropar nunnan. Det är jag som är busschauffören!

080808 nollåttornas dag

Fan vad less man blir.. Är det bara jag eller tycker ni andra också att stockholmarna är så sjukt jävla självgoda och vidriga som tycker att dem förtjänar en dag som idag.. Att de själva har utsett denna dag till deras dag, en dag som skall firas ordentligt.. Jag hoppas för allt i världen att detta spektakel inte är något som vi övriga skattebetalare måste stå för.. Det om något vore skandal.

Läs mer om detta elände här: http://www.alltomstockholm.se/StockholmsArtikel.aspx?bid=1248365

Os fotboll

Damerna torskade med 1-2 emot Kina igår..  Sämst.. De borde minst ha fått ett oavgjort resultat. Nu kommer de med att åka ur i kvartsfinalen där de ställs emot Brasilien eller Tyskland.. (Först ska de bara spela de resterande matcher i gruppspelet)

Just nu har herrarnas turnering börjat. Brasilien - Belgien på tv nu. Orkar inte Sätta mig in riktigt i matchen då jag ändå kommer att missa hela andra halvlek. (Ska jobba, igentligen ledig med Emelie ville byta dag så..)

Tjuvstart

Då var det dags för OS att tjuvstarta. Idag börjar nämligen Dam-fotbollen, kl 13.55 kliver Sveriges damer in i turneringen genom att spela emot värdnationen Kina. Svår men inte omöjlig uppgift. I skrivande stund spelas Brasiliens nationalsång. Om någon minut är det avspark mellen Brasilien och Tyskland. Två Guld favoriter!

Så jag säger adjö för en stund. på återseende.

Bilder från Semestern

                              

Måndag

Ny vecka, nya tag.

Började dagen med att knalla ner till SEB tillsammans med Dejeby för att hämta ut min dosa så att jag kan komma in på internetbanken och sköta föreningens fakturor.. vuxen poäng..

När detta var ordnat var det bara att bege sig till Hälla bunkern och avtjäna dagens timmar. 2 återstår..

Står och lyssnar på radio, surfar runt på nätet och ser allmänt uttråkad ut.. Detta uppmärksamade två flickor från RedBull och kom springande till mig med en kall dryck som skulle pigga upp mig..

Så nu står jag och lyssnar på radio, surfar runt på nätet och ser allmänt uttråkad ut.. Med en RedBull..

..

god söndag..

Står på jobbet, (som vanligt när jag väl skriver på bloggen=) ). Bara 6,5 timmar kvar av arbetsdagen kvar. 2,5 tills Karin kommer och gör mig sällskap. Det är så jävla nice att jobba på helger.. Jag önskar ni alla fick uppleva detta..

Igår var jag igentligen ledig men var tvungen att åka och ställa mig en timme så att min kollega Emelie fick ta lunch. Sedan begav jag och Sandra oss ut på en liten leta present jakt. Pascal fyllde 25. Vi lyckades hitta ett spel till PS3 som vi inhandlade, sedan begav vi oss hem till Caroline och Pascal för att fira födelsedagsbarnet.

Efter firandet begav vi oss hem till Andreas och Johanna där det bjöds på trerätters.. finast.. Efter maten ägnade vi grabbar (Jag, Andreas och Henke) oss åt att spela lite tv-spel.

En mycket trevlig lördag..

Sorry

Jag sa ju att jag skulle kasta upp lite bilder från semester igår.. som ni märker höll jag inte vad jag lovade.. ska försöka göra det någon dag iaf..

Igår var jag ledig och man kan väl säga att jag enbart spelade Atlantis. Spelet finns att finnas på icakuriren.se.. börjar ni spela det är ni fast.. Jag spelade väl till en kl 13 tiden typ. Sandra kom hem vid 14.30 och vi började tanka hem lite filmer och sortera ut bilder vi skulle skicka iväg på framkallning. Har aldrig skickat förut så det vart några stycken.. tror det blev ca 250st. drygt att sortera bilder dock.. kul till en början sen vart det bara drygt..

Ska försöka skicka iväg bilder efter varje eller varannat event hädanefter. får väl se hur det blir med det.. Det är faktiskt riktigt billigt också.. skulle kosta oss ca 180:- för 250 bilder inkl porto.

RSS 2.0