Lördagen just nu..

Så här har lördagen sett ut hitills:

Vi gick upp till djäkneberget för att spela en runda minigolf men precis när vi betalt ringer Bussert och säger att han snart är redo att ge sig av till sin stuga, vi ska med dit så det var bara att lämna in klubborna igen och byta dem emot en glass och en cola. När vi vandrade hemåt stanade vi till på torget och handlade lite frukt. fint med lite stånd frukt:)

Sen vart det systemet och lite andra inköp innan vi gav hos hem för att packa ihop lite.. Nu sitter vi bara och väntar på att Lelle ska lyckas ta sig över till oss innan vi sätter oss i bilen och far emot Oystercaben.. eller hur det stavas:)

Trevlig helg.. njut av vädret..


Förslagen

Tackar så mycket för alla förslag jag fick. Jag skriver listan här nedan och så tänkte jag att jag på måndag kunde bocka av saker jag gjorde. Eller skriva en egen lista om vad som faktiskt hände.

Dag aktiviteter:

  • Sola 
  • Bada t ex Björnön, Framnäs eller kanske ta färjan till Elba.
  • Picknick
  • Golfa
  • Spela tennis
  • Paddla kajak
  • En tur till östra holmen (givetvis med en korg delikatesser!)
  • Beach Volley
  • Minigolf turnering
  • Stugan
  • Fiska
  • Frisbeegolf
  • Färja till Eskilstuna

Hoppas att fler förslag kommer in så kan man ju faktiskt bli inspirerad av listan under hela sommaren.


Helg aktivitet?

Sorry.. missade helt att lägga upp bilderna igår när jag kom hem. Ordnar det ikväll.

Torsdag idag och "endast" 19 timmars arbete kvar innan helgen börjar. Det sägs bli ett grymt väder, typ 26grader. Det skulle vara riktigt nice om det blev det, men samtidigt får jag lite panik för att jag inte vet vad jag ska göra. Man vill ju vara utomhus men sanningen är att jag kan inte komma på någon aktivitet. Förslag?

Spindelmannen

Igår följde jag med Sandras syster Maria till Västeråshallen för att klättra. Deras vägg är ca 12meter hög och det är fan högre än man kan tro. Jag klarade inte att ta mig upp på första försöket men efter lite vila var det dags att ge sig på väggen ingen. Och då hände det, jag kämpade mig hela vägen upp. Fyfan vad jobbigt det var, men kul. Tänkte kasta upp lite bild bevis på det hela lite senare, så ni inte tror att jag ljuger. =) Har ju lite bilder att välja emellan, Maria tog typ 40 bilder på mig när jag kämpade mig uppför.

Så kom in och kolla igen så ska du få se mig i massa spännade ställningar.

Update: Tis

Nyss hemkommen från företaget (Vill inte skriva något namn) jag nämnde tidigare och jag måste erkänna att det känns riktigt lockande. Det är ett ungt företag men personen som är med och startar upp det har varit med och startat flera stora telemarketing och callcenter företag tidigare, vilket för mig känns betryggande. Lönen vi pratade om lite löst var bättre en dagens och arbetes tiderna var mån-fre 8-17, vilket också är ett plus.

Mina uppgifter skulle vara klassiska teamleader/säljcoach uppgifter som bl.a. upplärning, resultatuppföljning och coachning. Vilket skulle vara roligt att få arbeta med igen.

Men jag vet inte. Måste verkligen fundera och väga för- och nackdelar emot varandra innan jag kan fatta något beslut.

Tisdagen

Igår eftermiddag rinde det ett telecom företag och frågade om jag ville börja hos dem som teamledare/säljcoach. Vet faktiskt inte om jag är särskillt intresserad men man måste ju iaf lyssna vad det har att erbjuda. Så jag skall vara där kl 10.. kanske bäst jag går.. berättar hur det gick sen.. Tjja


Morsdag!

Uppvaktade ni eran mor på morsdag? Låt oss hoppas det, det var ju den kvinna som bar runt på er i nio månader och säkerligen ett bra tag till efter det.

Sandra och hennes syster Maria tog med sig sin moder och jag och mina syskon, Emma och Jacob, tog med våran mor till restaurang Fragolino för att äta en god middag och dricka gott. Det vart en mycket trevlig kväll och den verkade uppskattas av våra mödrar.

Euro talk

Var det någon som blev chockad igår när inte Charlotte vann? Samma sak varje år. Pressen höjer det svenska bidraget till skyarna och säger att det finns ett eller två bidrag som kan stoppa den svenska promenad segern. Men topp tre de kommer vi absolut!

Eller hur!
Det blir som vanligt pannkaka av det hela. Plockar några stackars poäng tack vara någon tröst röst från Frankrike och ett lamt samarbete med resterande Skandinavien. Samarbete ja, hur less blir man inte på alla jävla ballt länder och gamla ryss kolonier som röstar på varandra och alltid ger 12:an till urfadern Ryssland?

Nu var ifs det svenska bidraget inget bra och förtjänade inge fler poäng. Förhoppnigsvis inser alla andra det så att vi med lite tur slipper höra skiten mer.

Föresten. Är det bara jag som tycker att Charlotte ser ut som en transa?

Lördag

Då står man på jobbet igen. Har inte hänt något den första timmen men vi får hoppas att det bättre drag under dagen, det är ju trots allt löningshelg.

Igår slutade jag kl 13 och när Sandra kom hem vid 15.30 gick vi ned på stan en stund för att spendera lite pengar. Jag köpte 2 tischor och Sandra fick med sig 3 par skor och två "toppar" hem. På vägen hem plockade jag upp en kebabtallrik som jag glatt smaskade i mig medans Sandra gjorde sig i ordning. (Sandra skulle ut och käka med jobbet). Efter kebaben vart det zappande mellan kvallitets tv och tv-spelande. Lugn och skön fredag för min del. Lite mer action för Sandra som hon i skrivande stund troligen betalar tebax. =)

Ikväll tror jag att vi ska till Helena och Jani för en liten grill fest. nice.. mer grillning åt folket.

På återseende

Fredag

Äntligen fredag!

Även fast jag inte är ledig denna helg så känns det skönt att helgen är här. Lite kortare arbetsdagar och framför allt "lite" närmare nästa helg då jag faktiskt är ledig. Fan vad jag skulle vilja vara ledig varje helg. Måste börja kolla efter ett nyt jobb.. Jag filade faktiskt lite på mitt CV för någon dag sedan, blev faktiskt riktigt bra, men så hjälpte ju såklart Sandra till. Hon är ju trots allt en jävel på svenska :)

Mustaschkampen

Är ni med och stödjer Mustaschkampen?

Fram till den 30 maj pågår Mustaschkampen - Cancerfondens kampanj i kampen mot prostatacancer. Prostatacancer är den vanligaste cancerformen i Sverige. Drygt 9 300 män får diagnosen och drygt 2 500 män dör i sjukdomen varje år. Kampanjens syfte är ett öka medvetenheten om prostatacancer och samla in pengar till cancerforskningen.

Prostatacancer är svårt att tala om, mustascher är lättare att prata om. Kampanjen går därför ut på att genom mustaschen få svenska folket att engagera sig i kampen mot prostatacancer.

                                            
                               Så här snygg är jag i musche :)

Server byte

Blogg.se har under gårdagen och dagen bytt server och deras användare (vi som bloggare) har därför inte kunnat logga in på våra konton för att skriva allt det viktiga vi brukar skriva.

                                                             

Så jag hoppas ni har förståelse att det inte har kunnats bloggats något dessa dagar.

Byggare Bob?

Jag vaknar 07.45 av ett jävla liv. Grannen ovanför borrar som en dåre, och han slutar inte. Han borrar fanimej från 07.45 till 10.15, med vissa pauser, men ändå. Nu kanske inte detta låter som något problem för er då ni har ett sånt där "vuxen jobb" vilket gör att man är på jobbet denna tid. Men nu har inte jag det utan vissa dagar, som idag, jobbar jag mellan 12-18.

- Det är inte sant! Nu har dåren börjat igen. klockan är nu 11. Fast nu låter det som om han har bytt till något el-verktyg. men låter gör det iaf fortfarande. Jag är osäker på om jag orkar mer, ska jag gå upp en våning och skalla honom eller fly till jobbet redan nu?

GRANDE INTER!!

Inter vann i dag Lo Scudetto (Italienska ligan). Så jävla skönt och framför allt riktigt rättvist. Nu kan inga Milan eller juve supportrar säga att det inte var en riktig seger. Grande Inter. En annan sak som kan firas är att äckliga Milan inte lyckades ta sig till CL. Finns inget mer att säga om detta just nu. FORZA INTER!!

                                                           

Nu skall jag och Sandra kolla på en film och njuta av de sista från festivalbrickan. :) Ciao


M?

Jag sitter i soffan och surfar runt lite på nätet medans tv.n står på. Jag vet inte varför men av någon anledning står 6:an på, där visar de just nu en sånt där "ring och vinn" program. Momento heter det visst. Brukar inte titta på såna program men jag är mycket tacksam att jag gjorde det idag. Ämnet var FORDON och man hade fått de tre första bokstäverna B I L med fyra blanka rutor. Man ska alltså gissa ordet. tex. Bildäck. (Se bild nedan)

                                                      

Den första som kommer fram är en kvinna som helt oväntat gissar på: Renault. Hur fan kan man gissa på Renault? Har hon en tv utan bild? Detta är för mig en gåta.
Det sjukaste är dock att samma kvinna lyckas komma fram igen som samtal 2. Vad händer då? Jo hon gissar på bokstaven M. Vilken jävla idiot, inte konstigt att de där porgramen tjänar rikligt med pengar.

Vad göras?

Förra helgen var det 25 grader varmt med strålande sol, jag jobbade. Denna helg är det 7 grader och regn, jag är ledig. Det känns inte alls rättvist. GE MIG SOL GODAMMIT!!

Eftersom det kan bli svårt att ordna fram solen så misstänker jag att jag får försöka njuta av min lediga helg iaf. Problemet är att jag inte har en aning om vad vi hitta på. Kanske någon av er kan hjälpa mig med att komma på vad jag och sandra kan göra en dag som denna?

Äntligen fredag!!

När jag var på väg till jobbet fick jag ett sms av Sandra (Sambon) som löd:

Festival bricka till hockeyn ikväll plus några kalla öl? Jag ordnar.

(Festival brickan innehåller tex: Olika korvar/salami och ostar från Italien.)

Svår fråga, inte. Ska bli riktigt fint att få njuta av italienska ostar och korvar till en god kall öl. Dessutom kommer det att avnjutas framför Sverige-Kanada i en semifinal i hockey vm. Jag tror att detta kan bli en av de bästa fredagar jag har upplevt.

                                               

Det verkar dessutom som om Sandra hade tänkt spetsa till denna fantastiska bricka med ett gäng räkor. Jag vill hem NU!!


Hockey VM

Jag är ett stort sport fan och gillar i prencip all sport.. Jag har sett alla matcher Sverige spelat i årets hockey vm, men sanningen är att det inte förens nu det har blivit intressant. Kanske för att Sverige inte lyckades skrapa ihop något stjärnspäckat lag men troligen för att det spelas 2 omgångar gruppspel där man möter skit länder som Frankrike och Italien.

                                                

Men skitsamma nu har det roliga börjat och Sverige slog igår ut Tjeckien i kvartsfinalen. Matchen slutade 3-2 efter att Sverige lyckas göra mål i Sudden. 23.00 på fredag spelas semifinalen emot storfavoriten Kanada. Så se till att köpa chips och bärs så hejar vi tillsammans fram Sverige till ytterligare en VM-final.

one more time

Godmorgon

Jag tänkte skriva lite om hockeyn först men så springer jag på en nyhet som är betydligt mer intressant. Det ryktas nämligen att det kommit ut en porrfilm med allas våran Britney Spears.


(Text från Aftonbladet)
- Ryktet säger att videon börjar med att hon klär av sig, säger en uppgiftslämnare i National Enquirer.

Under hela akten ska popstjärnan ha burit rosa peruk. Existerar videon riskerar den att ödelägga Britneys comebackförsök.

- Det kan bli den mest framgångsrika porrfilmen genom tiderna, säger uppgiftslämnaren.

- Större än Paris Hiltons sexvideo.

Då är väl bara frågan hur man ska känna för det här. Jag gillar Britney och hoppas att hon kan få ordning på sitt liv igen. Men jag är ju dessutom kille, dvs att jag gillar porr, skulle dessutom Britney vara med i filmen så är det ju givet att man måste se den. eller?



                                                               


Taskig smak!!

Jag surfade runt lite ( http://www.ferdiksblogg.blogspot.com/ ) när jag får syn på denna sida:

http://www.ulflundin.se/common/capitex/misc/popup.aspx?Title=Lundins&ActivePage=/pages/bilder.ascx&OBJGUID=3H5T1EI4BCQMLUP2&OBJTYPE=CMVilla&typ=alla

image1

Snälla kolla in detta, jag kan inte förstå vad människan tänkte på.. Kakel, speglar överallt och genomgående sjukt taskig smak.. Det som är mest tragiskt är att det inte tar slut här.. utan när man ser vad de har gjort med tomten blir man ju riktigt upprörd.

- Hmm, vad ska jag hitta på här? Jag tror jag asfalterar hela skiten, shit råkade visst lämna kvar husvagnen.. aja.. jag var ju knappt iväg med den iaf, den kan stå där.. men vänta.. känns det inte lite tomt på uppfarten nu? jo jag tycker nog det jag ska nog bygga en litet station där.. det blir snyggt!


Det är synd att det finns människor som kan förstöra ett hus totalt. Jag lovar er som kollar in länken att ni kommer att bli minst lika förundrade som jag blev.


Nu skall jag gå och knycka en gratis tidning på JC eller liknande som jag skall bläddra igenom medan jag smaskar i mig matlådan..


Hej så länge..
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0