Gycklarinfluensan

Var på väg till jobbet när jag såg att det satt en affisch på vår fastighet. Jag brydde mig inte först men kunde givetvis inte låta bli att kolla vad det handlade om, det vissade sig vara Gycklarnas kulturnatt. Affisch jäveln kunde fan inte ha lämnat fasaden snabbare. Efter att ha besudlat mina händer med denna vidriga affisch sprang jag snabbare än vinden till jobbet och raka vägen mot toaletterna. Handsprit, var fan är handspriten tänkte jag. Sen såg jag den, den vackraste flaska jag sett och jag kände ett visst hopp om överlevnad. Jag satte på ljumet vatten i kranen, klädde av mig naken och rullade ihop mig i en liten boll i handfatet. Jag dränkte mig själv i handspriten och skrubbade det hårdaste jag kunde mig själv ren med toaborsten. Det tog 45minuter innan jag lyckades samla mig själv och ansluta till mitt skrivbord.

Jag tror jag klarar mig men kommer gycklarsyntomen smygande finns det bara en utväg. Men det gör inget, jag kan dö lyckig med vetskapen om att jag har räddat liv. Tänk om ett osyldigt barn hade sett eller rört affischen, det är en hemsk tanke. Bara gud vet hur många liv jag igentligen räddade denna dag!

Helgen

Äntligen fredag och man kan nästan känna att helgen är här. Ska försöka gå från jobbet senast kl 16 men helst tidigare om så är möjligt. Tyvärr har det en tendens att aldrig bli tidigare, men jag lever på hoppet =)
Ikväll ska vi ner ett gäng och äta på Frank. Ska bli riktigt trevligt. Vad kvällen bjuder på sen får framtiden utvisa.
Men med en sådan start kan väl inget gå fel?

Imorgon ska Sandra ha några kollegor hemma på lite för dricka innan de ska vidare på kräftskiva med jobbet. Vet inte riktigt vilken tid de kommer hem till oss men jag antar att jag måste ha ordnat fram egna planer framåt eftermiddagen så att jag kan lämna hemmet=) Men sånt ordnar sig alltid. Misstänker att Gurås sitter hemma halvnaken framför tv.n och kollar fotboll. Låter mysigt tycker jag och dit är man ju alltid välkommen.

På söndag ska vi troligen till stugan och stänga "butiken" inför vintern. Det skall dras upp båt och en massa annat spännande.

Så det var min/våra helgplaner. Ser ju inte alls dumt ut faktiskt.

Hoppas ni får en trevlig helg, vi synes, Ciao!

Fredags fräckis

De var två gubbar som var på väg hem från krogen och så sa den ena till den andra:
- Nu måste jag smyga mig in så inte frugan vaknar för då blir det ett jävla liv...
- Jag kör en annan metod jag, jag sparkar in dörren och skriker: nu jävlar ska här knullas och då ska du se en som sover.


Heja VIK!!

Dags att skriva hör igen, jo det var ett tag sedan man jag låtsas som ingenting.

Snart är det dags för hockeysäsongen att dra igång. Ok, Västerås kanske inte spelar i det svenska finrummet men de spelar i serien med mest hjärta och vilja, Allsvenskan och mot våren den fantastiska kvalserien. Igår beställdes biljetter till premiär matechen mot Leksand den 16 sep. Har ni inte beljetter så lär ni skynda er att skaffa, de lär gå åt snabbt.

Heja VIK och på återseende!

RSS 2.0