Michael Jackson

Min första och kanske ända riktiga idol, Michael Jackson,  gick bort igår kväll. Det känns overkligt och fruktansvärt tragiskt att han lämnade oss bara 50år gammal och endast 2 1/2 vecka innan han skulle ut på sin avskeds turné.



En ikon har lämnat oss och jag har svårt att tänka mig att vi någonsin kommer att få vara med om att en person bidrar med så mycket som Michael har gjort för musiken.
Han var och kommer alltid att vara "The King of Pop"!

Trevlig midsommar!!

Vill önska er alla en riktigt trevlig midsommar!

Akta så att ni inte halkar i gräset när ni dansar runt stången..

Jag överlevde!!

Jag överlevde!

Okey, nu vart ju inte så att jag överlevde p.g.a att hjärtat in gav vika eller liknande, hela träningsgrejen blev nämligen inställd. Nej, det var inte jag som fegade ur. Det råkade vara så att Andreas var tvungen att göra en annan sak. Nedrans också tänkte jag. =)

Jag tog i stället en match med tvätten, inte den lättaste matchen det heller men efter ett par ronder så vann jag tillslut på poäng. Alltid skönt med en seger. Nu skall jag ta och knata hemåt och kolla på U21-EM. Sverige möter Vitryssland.

HEJA SVERIGE!!

Jag kommer dö i en ring!

Då var det snart dags.
Min så kallade kamrat har på något vänster lycktas få mig att följa med på kickboxnings fysträning. Det är jävligt oklart hur detta igentligen gick till men nu sitter jag iaf här och ser att det är mindre än en timme kvar tills passet börjar. Ja ni har helt rätt, jag kommer troligen att dö ikväll. Blir jag inte ihjälslagen eller ihjälsparkad så kommer troligen hjärtat att ge vika. Jag har inte tränat på 2-3år, varför började jag inte lite mjukare? Typ en liten snabbare promenad, mingla lite på något gym, sparka lite boll i en park eller varför inte köpa Wii och det där fit-programet??

Jag börjar få riktig ångest, har ni sett den där reklamen där någon alltid säger: "Det känns inget bra" ?, så tänker jag för mig själv just nu. Det känns inget bra, inte bra alls!

Snus update

I torsdags öppnade jag en ny dosa snus som jag sedan skulle hålla koll på hur pass länge den räckte. Och tro det eller ej, men jag tog den sista snusen idag kl 8. Vilket betyder att den räckte i exakt 4 dagar. Någon dag längre än jag själv hade gissat på. Men så måste man tänkta på att jag snusade lössnus halva lördagen och igår, söndag, snusade jag knappt alls då jag har ytterst svårt att snusa dagen efter.
Hur som, jag snusar alltså bara ca2 dosor i veckan, det är fan bra gjort av mig.


Fredags fräckis!

En man ville ha sex med en brud på jobbet


En man ville ha sex med en brud på jobbet. En dag var mannen så kåt att han gick fram till bruden och sa:

- Jag ger dig 500 kr om jag får ha sex med dig!
Hon tackade nej men mannen var envis och sa:

- Jag är snabb. Jag slänger pengarna på golvet. Du böjer dig ner och jag är klar när du plockat upp pengarna.
Hon sa att hon måste kolla med sin pojkvän. Hon ringde honom och berättade vad mannen ville göra med henne. Pojkvännen sa:

- Be om 2000 kr och plocka upp dom så fort att han inte ens hinner komma ur brallorna.
Hon gick med på förslaget.

En halvtimme hade nu gått och pojkvännen väntade nervöst på att flickvännen skulle ringa, till slut orkade han inte mer och ringde henne själv:

- Vad har hänt? frågade han.
Hon svarade argt:

- DEN JÄVELEN BETALADE MED MYNT!


Hur länge klarar jag mig på en dosa snus?

Hur länge klarar jag mig på en dosa snus?

Nej, detta är inte något försök på att klara sig så länge som möjligt eller att göra av med en dosa så snart som möjligt. Utan detta är istället helt vanligt test där jag ska ta reda på hur länge en dosa igentligen räcker.
Imorse (11/6) vid kl 8 öppnade jag en ny dosa. Nedräkningen kan börja!

Vad talar då för att den skall ta slut fort?
Jag har alltid snus under läppen.
Vid öl drickande byts den dock oftare.

Vad talar för att den skall räcka länge?
Jag är en lång snusare, kan utan problem ha samma snus i 3-4h.
Jag har svårt för att snusa vid tränin.
Vid öl drickande snusar jag hellre lössnus. (eller det gör jag igentligen jämt men håller mig till då)

Det kan hända att jag bygger på listan undertiden. Kom inte på mer saker för stunden.


Fredags fräckis! x2

Jag har ju slarvat en hel del med bloggandet den senaste tiden så jag passar på att bjuda på två fredagsfräckisar när jag ändå är i farten. Hoppas de kan få er att dra lite på smilbanden.

En ung blondin från Stockholm


En ung blondin från Stockholm var desperat o skulle dränka sig från Skeppsbron. Då kom en snygg sjöman förbi o sa att han skulle till Amerika o att han kunde smuggla med henne på båten. Hon följde med sjömannen o smög ombord på båten på natten. Varje natt kom sjömannen med mat till henne o sen älskade de passionerat till gryningen. 3 veckor senare upptäcktes hon av Kaptenen.
Va gör du här frågade han?
"Jag får mat o resa till Amerika mot att en sjöman får ligga med mig".
Då har han verkligen lyckats, för det här är Djurgårdsfärjan




Kåt man går på bordell.


Det var en man som var riktig kåt, men hade inte så mycket pengar. Han gick till horhuset och frågade bordellmamman vad han kunde få för 20:-. Bordellmamman tog 20 lappen och sa till honom att gå till rum 542.
När han kom till rummet var det en riktig fet dam som låg naken på sängen.
Då tänkte han:
"Äh,va fan, ingen ser mig", så han satte på den feta damen och gick hem.

Nästa dag gick samma man till horhuset igen, han frågade bordellmamman vad han kunde få för 10:-. Bordellmamman tog tian och sa till mannen att gå till rum 247.
När han öppnade dörren så låg det en riktig gammal tant säkert närmare 100 år i sängen naken.
Då tänkte han:
"Äh,va f-n, ingen ser mig", så han satte på den gamla damen och gick hem.

Nästa dag gick samma man till horhuset igen, han frågade bordellmamman vad han kunde få för 1:-. Bordellmamman tog kronan och sa till mannen att gå till rum 3.
När han öppnade dörren så såg han en höna som stod mitt i rummet.
Då tänkte han:
"Äh,va fan, ingen ser mig", så han satte på hönan och gick hem.

Följande dag gick mannen till horhuset igen och frågade om han kunde få något gratis? Bordellmamman pekade mot ett rum längst ner i korridoren. När han kom in i rummet så såg han ett långt led fram till ett titthål i väggen. När det äntligen blev hans tur att titta i hålet, så ser han två lesbiska damer genom hålet, som har vild sex.
- Wow! säger mannen. Det här är riktig god underhållning för att inte ha betalt något.
Då säger en man bakom honom:
- Yeah, men du skulle varit här igår. Då var det en snubbe som satte på en höna.

RSS 2.0