Tis

Hemkommen från ännu en arbetsdag. Inte så kul att prata jobb bara så vi skippar det.. eller föresten jag måste ju nämna att vi på våran avdelning blev kallade till ett möte idag. Det var ett gäng projekt ledare, som ansvarar för uppdrag runt om i världen, våran gemensamma chef och så jag. :) Kändes lite halv skumt, men jag fick köra en liten presentation av mig själv och vad jag har för arbetsuppgifter. Lyckades även flika in att jag var en ung och frisk fläkt. :) Under resterande möte pratades det om en massa viktiga saker om bla kvartals budgeten som skulle in idag och liknande. I slutet av mötet fick en efter en uppdatera hur deras arbetssituation var, hur de låg till och vad de andra kanske behövde veta. När det vart min tur sa jag i-princip: Jag är inne på min andra vecka, har börjat lägga beställningar själv och det går ganska bra, eller det går faktiskt riktigt bra, visst gör det Nils? - Nils, Absolut! Detta kommer att bli en smidig övergång.

Imorgon skall chefen (Fredrik), Nils och Per träffa min riktiga chef, Sara för att stämma av läget med mig. Hoppas de bara har en massa positiva saker att säga. Det tror jag iaf.

Eller vad tror ni? :)


upt. Änligen måndag morgon

Måndag morgon och lite bloggande innan jobbet. Sitter i vardagsrummet och tuggar på en ostmacka och sneglar lite försiktigt ner mot klockan och räknar lite snabbt ut att jag måste gå till jobbet innom fem minuter. Så vi tar detta lite snabbt.

Fyfan för vidriga AC Milan!!

Igår spelades säsongens första derby mellan Milan och Inter och det vart de förstnämnda som vann denna gång. (1-0) Kändes väl inte riktigt rättvisst men samtidigt var det väl inte så orättvist heller. Dock var nog denna seger betydligt viktigare för Milan än vad den hade varit för det vackra Inter. Nu ligger Milan bara ett poäng efter Inter.




Lunch och lite, för första gång här, nöjes surfande. Får se om man vågar sig på sånt mer eftersom.. Tänkte bara stoppa in huvudet här och önska eder en god lunch. Själv kalasade jag i mig carbonara. gott.

Helgen

Som jag sa i tidigare inlägg så har jag lite svårt att ta mig tid att uppdatera bloggen med tanke på att jag befinner mig på ett nytt arbete.. Ska dock, som jag sagt ett par ggr, försöka bli bättre på att uppdatera här.. Annars borde man ju faktiskt inte få ha en blogg som Sandra brukar säga..

I torsdags inhandlade jag och Sandra en ny tv-bänk och en massa annat skoj att uppdatera lägenheten med. Känns riktigt bra även om "plånboken" fick sig en rejäl törn. Han är klart nere för räkning men på något vänster brukar han alltid kravla sig upp igen. Denna gång är det bara att vänta och se..

Även om vi började lite torsdagen med lägenhetsuppdateringen så hände det mesta under fredagen och lördagen. Kanske framför allt lördagen då Sandras syster Maria hjälpte oss med en massa borrande i bl.a badrummet. Själv var jag lite mer av en förman :) Men det skall sägas att en arbetsplats inte fungerar om det inte finns en ledare som kan hålla pli på sina undersåtar. ;)

På lördagen hans det även med att arbeta lite på Helena och Janis innebandybutik [innebandyproffsen.se]. Jag måste erkänna att det gick väldigt bra och att det var riktigt kul. Vi var även och såg Rönnby vinna hemma emot Huddinge. Seger med 8-2 för Västerås innebandy stolthet. Efter matchen åkte vi hem till Helena och Jani och åt lite pizza och tog det allmänt lugnt, innan vi knallade hem i den svala höst natten :)

Så ni som flera ggr besökt denna blogg de senaste tiden och lite oroligt funderat vad som hänt i mitt liv, alla ni, kan nu lugnt andas ut. Jag mår bra och jag har äntligen skrivit i bloggen igen.

hjälp tack

Lite update om arbetet.. Har börjat att jobba lite med inköp och det går faktiskt rätt bra. Har ifs bara börjat skrapat lite på ytan så det finns fantastiskt mycket mer att lära.

Och allt eftersom jag lär mig och blir mer självgående så kanske jag vågar ta mig lite tid att uppdatera bloggen också :) 

Nu skall jag snart försöka plocka ihop något smaskigt till mig och Sandra. (hon kommer hem från stallet om ca en h) Och jag måste ju säga, angående fritid, att Ni inte var särskillt hjälpsamma när jag frågade er om vad jag skulle hitta på för något på min fritid. Så låt oss försöka igen; Har du något förslag på vad jag kan ägna min nyfunna fritid till?


Första dagen

Då var första dagen avklarad.

Jag har väl igentligen inte gjort någonting idag samtidigt som jag har gjort hur mycket son helst. Sprang runt i hela byggnaden och hälsade på massor av människor. Jag har säkert skakat hand med 100 personer idag. Imorgon blir det mer av det faktiska arbetet så det är bara att önska mig lycka till :)


Jag sprang även ner på stan och skaffade mig ett nytt mobilnummer. Så har du inte fått det och tycker att du borde ha det så skriv ett meddelande så ordnar vi det.


mysigt


sön

Då var den här, sista dagen på Telenor. Känns lite halvskumt, nästan samma känsla som när man skall gå på semester. Som om jag skulle vara borta härifrån en liten stund för att sedan komma tillbaks. Låt oss hoppas att det inte blir så men det är lite så det känns.

Kvällsning

Hade tänkte haka på Sandra till Carro ikväll där det skulle partajas.. Märkte dock att jag inte var särskilt välkommen av Sandra.. Så nu blir det att hänga med Lelle till Ostron istället och smaska på några goda öl där istället. 


                                          

God helg!!

sista

Lite mer än en timma kvar av min "sista" arbetslördag. Så varför inte bjuda ut ett par fräckis som jag har haft liggande på datorn ett tag. De kanske inte är de vassaste men låt hoppas att någon finner dessa roliga.

Njoy!

Tre hundar sitter i väntrummet hos veterinären. Det är alldeles tyst då en av hundarna försöker lätta upp stämningen genom att fråga en annan hund:
- Varför är du här?
Den andra hunden svarar beklämt:
- Min matte står inte ut med att jag käkar upp DN varje morgon, så nu tänker hon låta avliva mig.
Den första hunden beklagar djupt omständigheterna. Sedan vänder sig samma hund till den tredje hunden:
- Varför är du här?
- Min matte står inte ut med att jag dricker vatten ur toaletten, så nu ska jag avlivas.
Den första och andra hunden beklagar djupt den tredje hundens öde.
Det blir åter tyst i lokalen.
Den andra och tredje hunden känner att det är deras tur att ställa en fråga så de frågar den första hunden:
- Varför är du här?
- När min matte kom ut ur duschen tappade hon handduken och när hon böjde sig fram för att plocka upp den kunde jag inte kontrollera mig, så jag hoppade på henne bakifrån och pressade pålen djupt in i hennes mumindal!
De två andra hundarna stirrar förskräckt på den första:
- Oouuups! Då förstår vi att du ska avlivas...
Den första hunden vänder sig och säger:
- Nej för fasen! Jag ska inte avlivas. Jag är här för att klippa klorna!



Kvinnor skaffar piercings, tatueringar, föder barn, genomgår kejsarsnitt, får fettsugningar, avlägsnar revben, häftar ihop magsäcken, opererar brösten, får insprutat silikon på alla möjliga ställen och blöder i flera dagar med fruktansvärd smärta och de avlägsnar hår med pincett och varmt vax, plockar ögonbryn och tar hål i öronen - OCH SÅ KAN KVINNOR INTE TA DEN I BAKEN, FÖR ATT DET GÖR ONT!



Det var två män som hade gått vilse i öknen, men fram emot kvällen fick de syn på ett palats! De klev in och frågade sultanen om de kunde övernatta. Sultanen svarade:
- Självklart! Jag ska bort i afton, men jag kommer tillbaka imorgon bitti. Ni får äta er mätta och sova gott, men rör någon av er någon av mina fruar så kommer ni att få ett hårt straff!
Männen gick absolut med på detta. Men tyvärr kunde ingen av de hålla händerna i styr när de såg sultanens vackra fruar. Och när morgonen kom och sultanen fått reda på allt, kallade sultanen in de båda männen och han sade:
- Ni två har brutit mina regler och kommer därför att få ett hårt straff! Ni ska gå ut i min trädgård och plocka 100 stycken av er favoritfrukt, och sedan komma in till mig, en i taget, och få straffet!
Den förste mannen kom in, han hade plockat 100 stycken vindruvor. Då sade sultanen:
- Nu ska du stoppa upp alla i röven på dig själv!
Mannen började trycka. Ju mer han tryckte desto mer skrattade han och till slut blev sultanen bestört och sa:
- Det är meningen att det här ska göra ont, inte vara kul!
Då sa mannen:
- Det gör ont! Men jag tänker på min kompis, han tog vattenmelon!



Där satt han fem kvällar i rad i baren.
Varje kväll var likadan, den ena pangbruden efter den andra kom in på baren och gled fram till denne lille tjocke, flintskallige, orakade, illaluktande lille gubben. Efter att ha växlat några ord med "monstret" försvann de in i ett rum bakom bardisken, efter en stund kom de ut igen och bruden försvann med ett leende på läpparna.
Efter femte kvällen var det en annan av barens stamgäster som gick fram till bartendern och frågade:
- Otroligt, fem kvällar på raken och bara en massa pangbrudar, vad ser dom hos det lilla monstret, vad har han för hemlighet egentligen?
- Jag vet inte, svarade bartendern. Han har inga stålar, han kan inte snacka och han ser ju inte klok ut. Det enda han gör är att han sitter där och slickar sina ögonbryn...


Sen fredags fräckis

Två afrikanska hövdingar, Boli och Buli, satt och diskuterade livets väsentligheter över en spetsad kokosnöt.
Efter ett tag, då de kommit in på blommor och bin, frågade Boli:
- Hörrödu Buli, hur kommer det sig egentligen att dina barn är svarta medan mina är vita?
Buli funderade länge, reste sig sedan upp och drog upp bastkjolen så att hela den vitala delen blottades.
- Har du en sån här?
Boli ställde sig på knä och studerade Bulis härlighet mycket ingående.
- Ja, nog har jag en sån alltid!, svarade han till sist.
- Är den lika lång?, frågade Buli.
- Nja, inte riktigt lika lång kanske, men inte långt ifrån.
- Är den lika tjock?
Boli studerade återigen den andres vitala del mycket ingående.
- Nää! Min är inte lika tjock!
- Då är det nog det, sörru! Det kommer in för mycket ljus!

Klart

Då var det klart. Är nu officiellt anställd av Adecco. Kommer dock att jobba denna helg på Telenor men på måndag morgon är det ABB som gäller. Vet inte om jag riktigt har förstått det än, det har ju gått så fruktansvärt fort.

Sedan när?

Jag är tillbaks från mitt lilla "kissa i burk" äventyr. Det gick alldeles utmärkt, jag är en mycket duktig kissare. Jag tror att test damen vart ytterst imponerad. Förutom att kissa i en burk hittade jag en byggnad jag inte kände till.. Hur jag har lyckats missa denna byggnad är för mig ett under. Någon som vet hur länge den har legat där?

              


Förutom denna byggnad så såg jag dessutom en bil som jag tycker är rätt så najs :)

                                    

Eller vad tycks om BMW X6?


Torsdag

Torsdag och min sista "ledig mitt i veckan". Hoppas jag iaf, om man inte räknar med röda- och klämdagar såklart. Har just varit hos bostadsrättsföreningens ekonom och dumpat av en massa fakturor och annat trisst. Så nu skall jag bara döda av några av några minuter innan det är dags att gå och kissa i en burk. Ska nämligen göra ett drog test.

Förslag?

Eftersom jag kommer att få uppleva känslan av fritid igen så funderar jag på att skaffa mig en hobby eller något annat som jag kan ägna mig åt efter arbetet. Sandra har alltid saker uppbokade efter jobbet, är det inte stallet så är det gymmet eller solande.

Ifs har jag ju alltid NHL09 hemma och snart släpps ju dessutom FIFA09 =). Men det kanske inte vore så dumt att röra lite på sig själv. Har ni några förslag på aktiviteter?

DORO

Fan vad viktigt.. Jag sålde nyss en Doro telefon till ett äldre par. Sjukt viktigt att jag han sälja en sån telefon innan jag slutar..

                                        

18 eller tidigare!

Jag kom och tänka på en sak.. Eftersom detta är min sista vecka på Telenor och jag denna vecka slutar som senast kl 18 på kvällarna så betyder ju det att jag "aldrig" mer kommer att sluta kl 20. Grymt!

Hemlis

Kan ni bevara en hemlighet? Låt oss hoppas det.

Det var nämligen så att Adecco ringde mig igår och erbjöd mig en anställning hos dem. Mitt första uppdrag skulle vara som inköpare på ABB nere på stan. Typ samma som Sandra jobbar med fast på en annan avdelning.

Så på måndag börjar jag, snabba ryck skall det vara =)

Vet inte varför det skall vara hemligt men det var min nuvarande chef som inte ville att jag skulle berätta det för mina kollegor. Dock berättade han det själv för Jonna idag så jag vet inte om det har slutat vara en hemlighet eller inte. Men skitsamma. Nu är det iaf så att Daniel har skaffat sig ett vuxen jobb där man jobbar vardagar ca: 7-16 och inga helger.. LYX!!

Måndag

hallo

Söndagen var inte jätte spännande.. Blev en hel del spelande för min del. Love NHL09.. Förutom att spela så körde vi några maskiner tvätt, lagade god gryta och kollade på lite tv. Sandra började känna sig lite krasslig igår så vi hoppas att hon känner sig lite bättre idag. Men det är inte konstigt att hon har blivit sjuk. Det är ju så jävla kallt hemma. Elementen vägrar att fungera. Funderar på att plocka upp våra el- element från källaren men det blir ju så jävla dyrt med såna stående.. men men.. bli nog så att jag plockar fram dem ikväll.

Lördag

Så då var halva lördagen spenderad. Började med en frukost på sängen och sedan en sväng på stan för att hitta saker till vårat göra om hemma projekt. Vart väl faktiskt ingenting av den fronten på stan utan det vart bara Sandra som fick ett par nya stövlar. (Precis som senast vi var på stan:) Sedan vart det en liten sväng till stadens utkanter och deras butiker. Vi lyckades hitta en ny tv-bänk som vi inom kort skall införskaffa, troligtvis vid löning. Jag passade även på att inhandla NHL09.. Mmm så det blir att slänga på 360it så fort Sandra beger sig till stallet.

Senare ikväll ska vi, som tidigare nämnt, på 150års kalas. Blir bra det.. Kanske blir en update innan. ciao!


Fredags fräckis!

Det var en joggare som var ute och sprang i skogen då han träffade på en tomte.
- Du får tre önskningar, om jag får ta dig bakifrån! sa tomten.
- Visst, sa joggaren. Jag önskar mig ett bättre liv, en ny kärring och bättre lön på jobbet!
Mitt under akten frågar tomten:
- Hörru... Hur gammal är du, egentligen?
- Jag är 47.
- HA! Och du tror på tomten?! Ja jävlar...


Fredag

Klockan är strax efter kl 16 och jag har nu varit på jobbet i lite mer än 7 timmar.. 4 timmar kvar.. sen är det helg.. längtar satan.. Ska bli förbannat skönt..

Lördagen skall förhoppningsvis spenderas med ett enda sikte,  min lista av inspiration. =) Jag skall locka med Sandra till den ena butiken efter den andra. Jag skall dessutom försöka att köpa en del saker. Annars brukar jag få lite snål tendens och hmm:a lite för att sedan tänka att det kanske inte är värt det. men imorgon.. då skall jag fan köpa en del. tror jag.

På kvällen skall vi på 150års galej. Helena (Erkys) och några av hennes kamrater, 5 för att vara exakt, fyller och skall fylla 25år och detta skall då firas imorgon. Present måste därför också införskaffas imorgon.

Jag tänkte smita iväg en stund nu men återkommer lite senare med min fredags fräckis..


08 Vs 09

idag är släpps NHL09.. Jag vet redan vad många av er kommer att säga. Men det är ju samma spel som släpptes förra hösten fast de har döpt det till 09 istället. Ööö nej så är det inte.. Hur som helst så skall detta införskaffas ganska snart, har t.o.m hittat ett spel som jag tror att Sandra verkligen skulle gilla.. så det blir nog att muta henne med det :)


Big Bang

Vi överlevde.. Tydligen skulle det ha kunnat smällt rejält vid nio tiden svensk tid idag. Några forskare eller rättare sagt ett gäng prisade top of the line forskare har under flera år hamrat på en maskin som skall återskapa the big bang. Varför det? Ingen aning. Det ända jag vet är att många forskare trodde att det skulle kunna gå åt helvete när de tryckte på "on" knappen. De sa att det kunde skapas ett svart hål där jorden och lite annat skoj kunde sugas in i. vilket givetvis inte skulle vara till någons fördel. Jag vet inte hur "testet" gick, om det blev av överhuvudtaget men vi lever ju iaf fortfarande. Sånt är ju alltid positivt.

Fan. Tänk om de bara sköt upp det hela och det såkallade livet vi har tar slut senare idag. Det skulle ju fan vara typiskt. Jag som börjar få ordning på saker och ting. Dessutom är det fotboll ikväll och jag är ledig i helgen.

Röstat?

Ni har väl inte glömt bort att rösta idag? Det går att rösta hur många gånger som helst.. Så rösta,  surfa runt lite, rösta igen, surfa lite mer, rösta åter igen och så vidare.. tack så mycket för erat stöd. Vinner jag så lovar jag att skicka ett vykort (för hur ofta får man det igentligen?).



RÖSTA HÄR!
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=22873

Nytt och ny gammalt

Idag är det premiär för Filip & Fredriks nya program "Vem kan slå Filip & Fredrik". Så det är bara att ratta in kanal 5 Kl 21 ikväll.

Jag hörde också att det eventullet skulle bli en Ghostbusters 3. Detta om något är ju något man måste se.

hemma

Då vart det ordnat.. Knallade runt lite på stan och blev inspirerad att göra om lite hemma. Inget jätte projekt kanske men det skulle vara kul att uppdatera lite saker här hemma. Tyvärr verkar det inte som om det kommer att hinnas med denna vecka, så jag tror jag skall skriva mig en liten lista på saker jag skulle vilja ordna.. Jag såg olivgrönt någonstans, är inte det en rätt skön färg? Kanske använda den på något sätt.

1

Dags för dagens första uppdrag. Eftersom jag råkade glöma bort att köpa rouge till Sandra igår så är det överst på dagens lista. Såå.. Bara att bege sig iväg för att inhandla max factor, mulberry. ciao

igår kväll

Efter hemkomsten från jobbet skapade vi oss en god måltid, det vart fläskfile, klyftpotatis med beasås och guaca.. Smarigt värre. Lite senare överaskade min syster med att komma förbi med sin nyfunna kamrat Malin. En jätte trevlig tjej. När flickorna hade begett sig av hemmåt så var det dags för lite film tittande och det blev WALL-E. Den var väl helt ok. en 3:a kanske..



RÖSTA HÄR!
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=22873

söndag

God söndag min tappre besökare.

Hoppas eran söndag är bättre än min.. Har så förbannat tråkigt här på jobbet.. Lyckligtvis är det mindre än två timmar kvar av arbetsdagen. Vet inte om vi har några speciella planer för söndags kvällen, funderar på om vi skall gå på den nya Batman filmen. Alla säger ju att den skall vara så himla bra. Hatar när alla säger det, det betyder bara att man har höga förväntningar och att man blir besviken. Tror dessutom att filmen inte vissas förens vid kl 21 ikväll vilket i sin tur betyder att man är hemma vid halv 12.. Det klarar Sandra aldrig av dagen innan arbete =)

Så jag tror att vi blir hemma, lagar god mat och kollar på någon film hemma istället. Då kan man ligga i soffan utan att irritera sig på någon som är 1,90 och har ett jätte huvud raden framför. Folk över en viss längd borde obligatoriskt bli placerade längst bak. Ska vi säga 1,80? vi säger det!

Sandra har pratat om att hon vill se WALL•E så det kanske blir den..

Jag önskar eder en trevlig avslutning på denna helg och glöm för bövelen inte att rösta på min "dans". Rösta bör man annars dör man. Jag skulle vilja rekommendera att ni gav mig fem stjärnor och mina konkurrenter en stjärna. Tack o hej!

RÖSTA HÄR!
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=22873

RÖSTA

Hjälp mig att komma till Brasilien.. Jag, eller rättare sagt Sandra lade igår upp klippet på mig när jag dansar på Aftonbladets "Mitt Klipp" sidan där man har en möjlighet att vinna en resa till Brasilien.

Adressen till sidan är: http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=22873

DORO

Har fått in en ny favorit telefon på jobbet.. Den är grym, den har tex,, 9 polyfoniska ringsignaler, plats för 100 nummer samt att den är greppvänlig.

                


Fredags fräckis

Det var en gång två hemlösa luffare som på hösten hade dåligt med mat, så de gick ut på jakt efter någonting att äta. När de hade vandrat på en grusväg, ungefär en halv mil, fick de syn på en sommarstuga. De bröt sig in och letade efter någonting ätbart. Men stugan hade varken värme eller mat så de fick fortsätta ut i skogen för att se om det fanns något att förtära där. De gick runt hela dagen och jagade kaniner men de fick inte ens tag på ett blåbär. Desperata som de var sprang de bara runt och åt allt som inte såg giftigt ut. Plötsligt stannade den ena upp och sa:
- Titta Arne, det lyser i stugan där borta.
Arne kastade ifrån sig sina råa svampar och tittade ut över fältet.
- Det har du rätt i Anders, sa han och de började småspringa mot huset.
När de började närma sig kände de många olika dofter från all världens maträtter. De knackade på i stugan och väntade förväntansfullt på att någon skulle öppna. När någon väl öppnade började de nästan dregla när de såg all mat som fanns där inne. Men när de såg VEM som hade öppnat blev det en helt annan visa. Det var den äldsta, fulaste, äckligaste tanten de någonsin sett.
- Ja, kom in ni bara! sa tanten, så alla hennes kolsvarta tänder syntes.
Arne blev helt ifrån sig av all mat han såg och undrade vem som skulle äta alltihop.
- Det är väl bara jag... sa den gamla kärringen och klämde en finne i pannan på sig själv.
- Gör det någonting om vi smakar? frågade Anders.
- Nja, ni får äta på ett villkor, sa gumman och smålog.
- Vad som helst! sa Arne, som vid det här laget började bli ganska otålig.
- Okej, ni får bara äta här om ni knullar med mig! hävde tanten ur sig.
Arne fann det förslaget som värdelöst och lämnade stugan ögonblickligen. Men Anders tog sig en liten funderare. Visst skulle det smaka med maten, men att ligga med den gamla kärringen var ett motbjudande pris att betala. Till slut tog hungern över. Anders kastade sig över maten samtidigt som han sa:
- Jag äter, vi knullar, jag går.
Detta gick tanten med på. Och medan han kastade i sig så mycket mat han orkade och lite till gjorde hon i ordning sovrummet. Bäddade sängen, öppnade ett fönster så det inte skulle bli för varmt och smörjde in sig med olja. Under tiden hade Anders fått syn på en tallrik med majskolvar och tänkte:
- Den gamle som aldrig får någonting ska väl inte känna någon skillnad...
Så han smugglade ner majskolven i fickan och snart kom tanten ner och sa:
- Då var det dags!
Motvilligt gick Anders med upp och lade sig bredvid tanten i sängen. För att hon inte skulle se majskolven bad han om att få släcka lampan och skyllde på att han var blyg.
- Visst, det blir nog ingen skillnad, sa tanten och hennes andedräkt fick nästan Anders att svimma eftersom den var så gammal och äcklig, men han höll sig vaken för att ingenting skulle gå snett. Sedan blev det full fart. Han drog ut majskolven ur fickan och körde som en idiot för att det snart skulle vara över. Han blev mer och mer äcklad och spyfärdig för varje sekund. I säkert fem minuter svalde han sura uppstötningar för att inte tanten skulle misstänka något. När det var över tände hon lampan och så sa hon:
- Ja, det här gick ju bra.
Nu fick Anders panik och visste inte var han skulle göra av majskolven så han kastade ut den genom det öppna fönstret. Sedan lämnade han stugan fortare än kvickt.
- Kom tillbaka snart så kan vi göra om det! ropade tanten bakom honom.
- Det kan du glömma! viskade Anders för sig själv och gick en bit. Det dröjde inte länge innan han träffade på sin kompis Arne.
- Var det inte jätteäckligt?! skrek han.
- Jo, det var super-vidrigt, men så fick jag ju så mycket mat jag orkade så det var ju i och för sig generöst, svarade Anders.
Arne log lite retsamt och sa:
- Jodå, det var inte bara dig hon var snäll emot.
- Inte? frågade Anders.
- Nej, sa Arne. Till mig kastade hon ut en hel majskolv med SÅHÄR mycket smör på!


En favorit

En favorit som alltid är lika rolig.

njoy!

      

Klipp

Detta sms fick jag idag:

Man kan vinna en lyx resa till brasilien om man laddar upp ett dansant klipp...

Jag svarar då:

Var ska man ladda upp det då?

Och får då som svar:

De har något som heter mitt klipp där man laddar upp.. Stod i höger kolumnen på huvud sidan.


Jag pratade senare med personen i fråga och denna tyckte att det var något som saknades i sms:et. fick även reda på att det var på Aftonbladet man kunna ladda upp klippet. Så det skall nog ordnas ikväll. fint att åka till brasilien. jag har aldrig varit där.

Tack

Jag är glad igen.. Allt är kanske inte perfekt, men det börjar kännas det. igen.

Skulle vilja tacka alla som ställde upp. Specillt min syster Emma. Trots att jag inte klarade av att prata i telefonen som visste jag att hon alltid fanns där. Hon märkte att jag inte klarade av att prata över telefonen så hon bad mig logga in på msn lät mig därifrån sköta pratet i min egen takt. Det betydde mer än du tror.

[Jag älskar dig Sandra, du betyder allt för mig!]


RSS 2.0