Trevlig valborg

Junk.. vet inte var det är med mig.. är bara så jävla otaggad, borde väl känna helt tvärt om med tanke på att man snart skall gå hem och slippa komma tillbax till jobbet imorgon, men icke. Hoppas och tror dock att känslan kommer att släppa när man väl stänger ner och börjar knata hemåt.

hur som, jag önskar iallafall er alla en trevlig valborg.

super på valborg

dags att stänga ner datorn ocg fly hemmåt. Ännu en arbetsdag har försvunnit och valborgshelgen kommer allt närmare.

Visste ni föresten att 8 av 10 tonåringar super på valborg?
Sånt gör mig riktigt förbannad. Varför ska de andra 2 inte få vara med? Fyfan för mobbing! =)


långhelg med släggan

Jag fortfarande inte ramlat ner från berget men jag vet inte om jag har kommit så mycket högre upp på det heller. Jag klättrar vidare.

Även om korta arbetsveckor betyder att man får jobba betydligt mer de arbetsdagar som är kvar så kan man ju inte låta bli at älska dessa "korta" veckor. Att som tex denna vecka vara ledig på fredag och en dags längre helg är helt fantastiskt. Nu skall det bara kommas på vad man skall göra, vi har funderingar på att åka upp till stugan och jag funderar på om man kanske skall börja riva ur det gamla köket. (Det skall fräschas upp med lite nyare). Men frågan är om Sandra vågar släppa lös mig med kofot och slägga? Kan bli kul, någon som är sugen på några kalla öl och ett jävla vevande? Bara att höra av sig isf så ordnar vi det. Obligatoriska raster innehållande, sollapande, skuggsovning, fiske och grilning kommer givetvis at stå på schemat.

mmmm vill ha helg nu.

Klätterjobb

Så var det åter igen dags att skriva lite i denna självdöende blogg. Har den senaste tiden varken haft lust eller ork att skiva någonting.

Har varit skjuk ett par dagar och har bland annat varit borta från jobbet mån-, tis- och onsdag. Men nu sitter man här igen. Ingen ångest alls, speciellt inte när man öppnar mailboxen som bara lyser rött. Man känner en sådan otrolig hunger att bara hugga in för att sedan snabbt kunna bege sig på nästa arbetsberg som växt på skrivbordet. (Ironi)

Jag tittade upp på berget, samlade mitt mod samtidigt som jag satte på mig säkerhetsselen. Några klunkar vatten och några sista djupa andetag av den friska luften innan jag fattade ett grepp och började klättringen upp. Ganska snabbt kände man att luften blivit tunnare och att kraften börjat rinna ned längst bergsväggen. Okey jag har inte komit så långt men skall man ge upp och hissa ner sig för att vid ett senare tillfälle ge sig på berget, nej, det blir att kalka händerna ytterligare och kämpa sig vidare. Klättringen går vidare.

Kvinnor är onda! (Fredags fräckis)

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare.

Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol.

"Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter. "Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet. Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...

"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"


Sensmoral: Kvinnor är onda, jävlas inte med dem.


Hon tog rånaren som sin sexslav

Obs! Denna artikel är tagen ifrån Aftonbladet.se



Pistolmannen försökte råna skönhetssalongen.

Men fick en smäll på käften - och tre dagar som fastkedjad sexslav.

Nu misstänks den kvinnliga föreståndaren för våldtäkt. 

Den 32-årige mannen hade bestämt sig för att plundra skönhetssalongen i den ryska staden Mesjtjovska. Strax före stängning i lördags klev han in genom dörren, viftade med pistolen och skrek:

- Alla på golvet, hit med pengarna.

Den 28-åriga föreståndaren visade inga tecken på att försöka göra motstånd. Lugnt tog hon av sig förklädet i vars fickor hon förvarade dagskassan.

- Okej, ta pengarna, sa hon enligt Life.ru.

Rånaren gick fram till henne, sträckte sig efter förklädet - och fick en smäll på käften.

Bands vid ett element

Kvinnan larmade inte polisen. I stället slängde hon upp den chockade mannen över axeln.

Sedan tryckte hon i honom Viagra, band fast honom vid ett element och utnyttjade honom sexuellt i flera dagar.

När han slutligen släpptes uppsökte han ett sjukhus och larmade polisen.

Nu riskerar både mannen och kvinnan fängelse.




Obs! Denna artikel är tagen ifrån Aftonbladet.se

Hästkvinnan

Det var många som tvivlade men själv gav Trisha aldrig upp hoppet. En dag skulle hon träffa den rätte och gifta sig.


Krigare

Så var man tillbaks på jobbet och krigade igen. Konstant full snurr vilket ifs gör att dagarna går fort men vilket också gör att man knappt hinner fatta vad men igentligen har uträttat. Men shit the same, nu börjar det fan bli dags att bege sig hemmåt och inleda nästa krig. Jag skall inta tvättstugan och bestiga tvättberget. Jag rapporterar eventuella förluster.

sköna söndag. ...

 Det är inte allt för ofta man sitter i soffan utan jobbångest en söndag. Men ikväll är det så, inge fucking jobb imorgon. me like..

Nu kom Carro och Pascal, vi ska äta.. ciao

Såg at dett detta aldrig kom ut. Vilket ifs inte spelade någon större roll då det var ettriktigt uselt inlägg.. Och det blir inte bättre heller. Fuck this ,jag orkar inte.

Världens bästa film!!!

För ca 9år sedan hyrda jag och några polare en danskfilm lite på chans. Det skulle snabbt visa sig att vi just hyrt världens bästa film. Filmen är från år 2000 och jag har vid flertalet gånger hyllat denna film och fått många att dela min åsikt. Här nedan får ni en beskrivning av filmen samt ett klipp från en av filmens bästa scener. Titta och njut! =)

Filmen handlar om fyra små kriminella män, alla fyra med en tragisk barndom bakom sig. De får i uppdrag av sin chef Færingen att bryta sig in i ett hus för att hämta en väska åt honom, en väska som visar sig innehålla 4 miljoner kronor. De fyras ledare Torkild ser äntligen en väg ur sin kriminella bana, och möjligheten för ett bättre liv han tar beslutet att fly till Barcelona med pengarna och sina tre kamrater. Men redan i Jylland går deras bil i sönder och de söker tillflykt i ett övergivet hus. På grund av en skottskada Peter pådrog sig vid inbrottet blir de fyra tvungna att vänta med att resa vidare tills han tillfrisknar. För att inte skapa för mycket uppmärksamhet från lokalbefolkningen låtsas de renovera huset för att öppna en restaurang. Med hjälp från de två birollsinnehavarna Alfred Jæger (Ole Thestrup) och Carl (Frits Helmuth) utvecklas de fyra under filmens gång och löser efterhand sina psykiska problem, och beslutar sig för att stanna i Jylland och faktiskt öppna en Restaurant.


Hemtjänsten


Torsdag, denna veckas Fredag!

En torsdag har sällan kännts så bra som den gör idag. Att man eventullt kan gå hem redan vid lunch och sedan vara ledig i fyra hela dagar är en fantastisk känsla.

Nu skall jag jobba undan lite grejer så att det finns en möjlighet att gå vid lunch. Vi synes o höres, ciao!


Påsktider hej hej

Så var det åter påsktider. Ett tecken på att våren är här och att sommaren nalkas. Sånt gillas.

Påsken firas för att fira minnet av Jesu död och uppståndelse, men ska sanningen fram är detta bara undanflykt för att få några extra röda dagar i almanackan, vilket ifs passar alla bra och därför finns tex den svenska kyrkan kvar. Idag firas påsken generellt genom flertalet middagar med familj och vänner under hela helgen och ett ständigt moffande av godis. Vissa väljer dessutom att fira helgen genom att skita ner byxorna genom ett så kallat däckbyte på bilen. Denna ritual genomförs oftas av mannen i huset medans kvinnorna står för matlagningen. Detta anses oftas som en utmärkt fördelning då man som värd inte vill bjuda på någonting smakar skit och en resa med riktning emot akutmottagningen, denna resa skulle ifs aldrig bli av då bilen står på garageuppfarten med tre voblande däck och det fjärde fortfarande placerat i garaget.


Spatzipa!

Välkomski tillski dettski inläggski. jagski harski valtski attski tillägntski detski tillski minski kärringski. Ävenski enski litenski tankski tillski minski ryski vänski Andrewjski. Påski Torsdagski ärski detski Vikski sistaski matchski förski säsongski. Viski skallski kanskenski påski denski medski Andrewjski ochski Johannski. Vikski tarski emotski Aikski. Hoppski påski råttiski slaktiski. Dåski skulleski allaski måski vodka!

Dettski varski alltski förski denski gångski. Shobreski!

Yani 30år!

Idag fyller våran kamrat Yani 30 år!



Grattis mannen, men tänk på att 30 bara är en siffra och att du inte är äldre än du känner dig.

Men märker du att du spenderar kvällarna som nedan mer och mer så är det något som har med just siffran att göra. Sorry, men grattis!


Fredags fräckis!

Dr Holm brottas med dåligt samvete, eftersom han har haft sex med en patient och han känner stark lust att göra det igen.

En röst i hans inre säger
-Det är ok följ ditt begär....

Den andra rösten säger
- Nej Nej...Låt bli...Kom ihåg att du är veterinär.

Föreslå vad vi skall "göra" i Italien!

jag vet att det uppdateringarna inte har varit så många och värda den senaste tiden. Är bara det att det är så förbannat mycket att göra hela tiden.
Det är t.o.m så jävla illa att jag, troligen,  kommer att plocka med mig datorn hem och jobba lite. Men nu skippar vi jobb snacket för en stund.

På sommaren har man som bekant semester, och denna sommar planerar jag, Sandra, Johanna och Andreas att utforska Italiten. Vi kommer troligen att flyga till Bergamo och där hyra en bil. Vi har pratat om vissa saker som vi vill se och sedan skall de sorteras ut och planera en rutt utifrån det. Vi kommer att vara borta ca 10 dagar så vi vill inte sitta alltför mycket i bilen och kan därför inte besöka jätte många platser. Men har DU några förslag på saker som bör besökas/upplevas när man är i Italien?


Sjukdom inväntas

Jag börjar bli risig, sjuk alltså. Näsan krånglar med både snuveri och svideri, halsen kliar, huvudet dunkar lite och jag är öm i hela kroppen. Detta skall jag fira genom att gå hem nu. (Kl 17.00).


RSS 2.0