Snart semester, snart i Italien!!

om mindre än 30 minuter kommer jag att stänga ner datorn och skuttandes ta mig hemåt=)
Om ca 1,5h sitter jag bakom ratten med gps.en inställd på första anhalten: Helseingborg.
Om ca 24h är vi italien och bokar in på semesterns första hotell.

Hur ser ditt närmaste dygn ut?? =)

Detta blir sista blogg inlägget innan semestern och det är tveksamt om det blir några inlägg under semstern. Så jag önskar er alla en riktigt skön sommar!!

Ciao!

Imorgon: ITALY!!

Ännu en arbetsdag är snart till ända. vilket betyder att jag är ännu närmare italy. Imorgon vid lunch tid är det dags. Då är resan på gång. Känns lite overkligt nära nu, har längtat så jäkla länge efter denna semester och imorogn är den här=)

Dagens nedräkning är knappt nödvändig då jag max kommer att arbeta till kl 12, max.

Ska nog mest kolla av mailen en sista gång. eventullt kolla igenom några fakturor, vilket ifs suger, sedan är det bara att koda av telefonen, koppla av mailboxen och smitta hem. Lovley.

Kvällen kommer bli rätt lung hemma då vi var duktiga och nästan fixade allt igår. Hampus kommer över och skall få nycklarna till lägenheten då han ska bo hos oss när vi är borta. Sedan kommer ev. Sandras far över på middag, en middag vi lovadde honom redan i söndags men råkade glömma bort.

Jag tror jag stänger ner och går hem nu. Det är faktiskt nästan bara jag på hela bygget kvar, och så kan det ju givetvis inte vara..

Ska försöka hinna med att skriva någonting innan vi drar imorgon, om det inte sker så önskar jag er alla en trelig sommar för nu tar jag semester och kommer inte att skriva någonting på minst 2 veckor.. CIAO!! 


Dagar kvar tills semester
Arbetsdag: 0,5 (Knappt så morgondsgen räknas, men ok=) )

Ikväll tar vi hem en stryk och mattant

Då börjar denna arbetsdag lida emot sitt slut och då tycker jag att det börjar bli dags för dagens nedräkning.
Imorgon är det sista hela arbetsdagen då fredagen väl mest får anses vara några timmars väntan innan semestern kan börja. Hur bruduktiv man kommer att vara då går nog att diskuteras.

Skall snart stänga ner och bege mig hemåt.
Sandra har lurat med sig sin mamma hem till oss som skall sköta strykningen och matlagningen denna kväll. =)
Jag och Sandra ska hem en snabbis till Andreas och Johanna och planera det sista inför resan. Så när vi kommer hem står maten på bordet. Sweet!
Sedan står städning och lite små packning på schemat.

Måste kolla vilka t-shirts man igentligen kan ha. jag har ju börjat anlägga en lite ponduskagge.

Imorgon skall de sista sakerna handlas och fixas. Måste bl.a köpa med mig snus så att jag kan hålla humöret uppe.
Beroende på t-shirts testen kanske några nya måste införskaffas. =)

Nee.. nu får det vara nog.. Ciao!!


Dagar kvar tills semester
Arbetsdag: 1,5 (då denna arbetsdag är slut och det är halvdag fre den 10:e)

The Dirt

Dags att uppdatera lite, men nedräkningen får vänta tills lite senare. Jag avvaktar bara med nedräkningen för att få skriva så få dagar som möjligt på den =)

Förutom att kirra tvätten igår så lyckades jag med att hinna med både att växla lite pengar och att hämta två böcker som jag ska ha med på resan. Den stora utmaningen är bara om jag ska lyckas läsa dem.

The Dirt : Bekännelser från världens mest ökända rockband / MÖTLEY CRÜE
Och så Filip och Fredriks bok: Två nötdreme och en moviebox.

Känns ganska givet att jag ska börja med The dirt, har hört mycket bra om den och jag tror den passar en nybörjare till bokläsare.

Någon som läst någon av böckerna?

Kvällen

Nedräkningen fortsätter och den blir bara roligare o roligare att kolla på =)
Längtar så jävla mycket på att få komma iväg, det ska bli så jäkla skönt att släppa arbete och annat shit i ett par veckor.

Men innan man får koppla av ska det hinnas med en massa annat.
Nu efter jobbet ska jag ner på stan och lämna in Sandras mob på service för att sedan knalla hem, tvätta och laga mat.

Sandra? - Hon är och hälsar på en kompis i Ludvika i eftermiddag/kväll. Hon behövde få några mils bilkörande i kroppen innan den riktiga resan =)

Nä, ska man våga lämna skutan nu?
Jag känner mig modig, jag gör så!.

Ciao!


Dagar kvar tills semester

Arbetsdag: 2,5 (då denna arbetsdag är slut och det är halvdag fre den 10:e)

Nedräkning

Vädret börjar åter bli sämre här hemma och sommarkänslan börjar smyga sin väg. Då är det tur att nedräkningen bara ser ljusare och ljusare ut. =)

Idag är det t.o.m så att man kan säga att; vi åker denna vecka. Mmmmmm vi åker denna vecka =)


Dagar kvar tills semester
Arbetsdag: 4,5 (med idag och halvdag fre den 10:e)

Fredags fräckis

Då vi i Västerås har hela världens raggare i stadan p.g.a Power Meet så måste ju dagens fredags fräckis innehålla raggare på någotvis. Så. här kommer den:

En raggare var ute och körde i sin bil när han såg en blondin gå på trottoaren. Han stannade och ropade till henne att han ville snacka med henne. När hon stack in huvudet genom rutan vevade han upp rutan så hon satt fast med huvudet sedan sprang han runt och satt på henne i baken. När han satt sig i bilen igen vevade han ner rutan och sa:
- Vi raggare har våra knep!
Blondinen svarade men en djup mansröst:
- Ja, det har vi bögar också!



Dagar kvar tills semester
Arbetsdag: 6,5 (med idag och halvdag fre den 10:e)
Helg: 2
Tot: 8,5

Fredags fräckis

Då vi i Västerås denna helg har alla världens raggare i staden p.g.a Power Meet så måste ju dagens fredagsfräckis givetvis ha någon raggar koppling..

En raggare var ute och körde i sin bil när han såg en blondin gå på trottoaren. Han stannade och ropade till henne att han ville snacka med henne. När hon stack in huvudet genom rutan vevade han upp rutan så hon satt fast med huvudet sedan sprang han runt och satt på henne i baken. När han satt sig i bilen igen vevade han ner rutan och sa:
- Vi raggare har våra knep!
Blondinen svarade men en djup mansröst:
- Ja, det har vi bögar också!



Dagar kvar tills semester
Arbetsdag: 4,5 ( halvdag fre den 10:e då vi åker vid lunch=) )
Helg: 2
Tot: 6,5

Europas största vattenland

Igår skrev jag att vi skulle besöka Europas största vattenland när vi var i italien, detta stämmer men däremot så så var det fel ställe jag nämnde. Europas största vattenland heter CanevaWorld.

Då vi inte kan se youtube klipp på jobbet så har jag ingen aning om kvaliten på klippet, men hoppas att detta ska ge en bra bild på hur det ser ut på Canevaworld. Jag ska försöka kolla på klippet hemma på lunchen och ser jag att det är kasst kommer det upp ett nytt klipp senare under dagen.

 


Dagar kvar tills semester
Arbetsdag: 6,5 (med idag och halvdag fre den 10:e)
Helg: 2
Tot: 8,5

Nedräkning!

Då börjar det väl äntligen bli dags för årets semester nedräkning.

Vid lunchtid fredagen den 10: juli är det dags för mig, Sandra, Andreas och Johanna att börja våran semester. Vi fyra ska bila ner till Italien, första stoppet blir (förutom öl och vin shopping i tyskland) Garda sjön. Där stannar vi i 5 dagar innan det är dags att röra sig vidare. Vart det blir är inte bestämt men det lutar lite åt Cervia. (Östkusten, ungeför vid Rimini).
Finns bilder från Garda sjön nedan.

Vid Garda hittar man även Gardaland som sägs vara Europas största vattenland, men de bjuder också på mängder av andra aktiviteter. Kolla bara in bilden nedan.


   


Dagar kvar tills semester
Arbetsdag: 7 (inkl 2st halvdagar, 1:a och 10:e)
Helg: 2
Tot: 9

RSS 2.0