Fredag

Fredagen är här, den bjuder troligen inte på så mycket action. Jag jobbar till kl 20 och har inte några planer för resterande kväll. Blir troligen cola, snus och tv-spel. Sandra skall på afterwork med Johanna ikväll så hon ramlar väl in framåt småtimmarna när en annan fortfarande sitter och spelar.

Lördagen blir troligen mer actionfylld då vi först skall till stugan och fixa och trixa. Tror det blir att skrapa husväggarna för att sedan måla om dessa. Vi hade väl tänkt att försöka att byta bort den bruna/gröna stugan emot den klassiska röda med vita knutar. Det kan bli riktigt fint. Ska försöka jobba upp några före- och efterbilder på stugan så ni kan se förvandligen.

På lördags kvällen skall vi till Harrys (krogen) och kolla på fotbollen tillsammans med Helena och Jani. Skall bli trevligt.

Tänkte att jag skulle bjuda er på en fredags fräckis, så här är den:

En liten dvärg, var på en pissoar. Då han inte nådde upp, bad han mannen bredvid att ställa honom på kanten av rännan. Han stödde sig då mot väggen med bägge händerna, och bad mannen hjälpa honom,att plocka ut den.

Mannen var hjälpsam,men fick en chock,då hela organet var
fullt av sår och eksem, och dröp av varbölder. Men han tog ut den.

Fy tusan vad äckligt. Har du varit hos doktorn, med detta problem?
-Ja, sa dvärgen
-Vad sade doktorn, då?

-Vad du än gör, så rör aldrig den med fingrarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0